Infos

Geregisseerd door : Luc Besson
In de zalen vanaf: 23 oktober 2013
Speelduur: 111 minuten
Genre: Thriller, Drama
Land : Verenigde Staten, Frankrijk (2013)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Nadat ze enkele gangsters aan de galg gepraat hebben, moeten maffiabaas Fred Manzoni en zijn familie halsoverkop onderduiken. Ze vluchten van het drukke Brooklyn naar een slaperig stadje in Normandië, waar agent Stansfield alle moeite van de wereld heeft om hen in het gareel te houden. Het gezin Manzoni kan zijn oude gewoontes niet afschudden: voor elk probleem hebben ze een hoogst efficiënte maar niet altijd even legale oplossing. Dit blijft niet onopgemerkt... de wraakzuchtige maffia komt hen op het spoor.

 VOD

Bekijk The Family via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "The Family"

The Family - Bespreking
Bespreking

The Family

Dat Robert De Niro en Luc Besson ooit zouden samenwerken kon je verwachten. Ze maken immers al jaren oppervlakkige shit. Ook al is 'The Family' een ietsje beter dan de trailer laat vermoeden. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: