Infos

  • 19 juni 2013
  • 94 minuten
  • Frankrijk (2012)
  • Frans

Synopsis

LES BEAUX JOURS is een vrolijke én ontroerende Franse feel good film over genieten van het leven en de kunst van het ouder worden. Met een glansrol van diva Fanny Ardant (8 FEMMES, ELIZABETH, LA FEMME D'À CÔTÉ). 
 
 
Eindelijk! De aantrekkelijke tandarts Caroline (Fanny Ardant) gaat met pensioen! Haar mooiste dagen zouden nu moeten komen. Maar liefhebbende echtgenoot en dochters hebben zo hun eigen bezigheden en Caroline blijft zitten met zeeën van tijd. Wat te doen? Ze besluit een kijkje te nemen bij de plaatselijke seniors club, maar kan daar haar draai niet vinden. En zó oud als die mensen daar is ze toch niet?  
 
 
Caroline besluit het heft in eigen handen te nemen en actief een tweede jeugd te beleven. Ze neemt een minnaar, een jonge adonis van bijna dertig jaar jonger. De wereld lijkt aan haar voeten te liggen. Maar wanneer de affaire wordt ontdekt - en iedereen uiterst begripvol reageert - is de spanning er snel van af.  
 
 
Voor Caroline is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar de dingen waar het leven werkelijk om draait.

Video's van "Les Beaux Jours"

VOD

Laden en bekijken Les Beaux Jours met VOD.

Fotogalerij "Les Beaux Jours" (8)

Les Beaux Jours - Foto 1 Les Beaux Jours - Foto 2 Les Beaux Jours - Foto 3 Les Beaux Jours - Foto 4 +3Les Beaux Jours - Foto 5 Les Beaux Jours - Foto 6 Les Beaux Jours - Foto 7 Les Beaux Jours - Foto 8

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Les Beaux Jours"

Les Beaux Jours - Bespreking

Les Beaux Jours

Een vrouw van 60 wordt onverwacht meegesleurd in een passionele buitenechtelijke affaire. Jammer dat je er als kijker nauwelijks iets van voelt. Verder lezen...

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden