Infos

Geregisseerd door : Marion Vernoux
In de zalen vanaf: 19 juni 2013
Speelduur: 94 minuten
Land : Frankrijk (2012)
Originele taal: Frans

 Synopsis

LES BEAUX JOURS is een vrolijke én ontroerende Franse feel good film over genieten van het leven en de kunst van het ouder worden. Met een glansrol van diva Fanny Ardant (8 FEMMES, ELIZABETH, LA FEMME D'À CÔTÉ). 
 
 
Eindelijk! De aantrekkelijke tandarts Caroline (Fanny Ardant) gaat met pensioen! Haar mooiste dagen zouden nu moeten komen. Maar liefhebbende echtgenoot en dochters hebben zo hun eigen bezigheden en Caroline blijft zitten met zeeën van tijd. Wat te doen? Ze besluit een kijkje te nemen bij de plaatselijke seniors club, maar kan daar haar draai niet vinden. En zó oud als die mensen daar is ze toch niet?  
 
 
Caroline besluit het heft in eigen handen te nemen en actief een tweede jeugd te beleven. Ze neemt een minnaar, een jonge adonis van bijna dertig jaar jonger. De wereld lijkt aan haar voeten te liggen. Maar wanneer de affaire wordt ontdekt - en iedereen uiterst begripvol reageert - is de spanning er snel van af.  
 
 
Voor Caroline is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar de dingen waar het leven werkelijk om draait.

 Trailers

 Meningen

 Al het nieuws over "Les Beaux Jours"

Les Beaux Jours - Bespreking
Bespreking

Les Beaux Jours

Een vrouw van 60 wordt onverwacht meegesleurd in een passionele buitenechtelijke affaire. Jammer dat je er als kijker nauwelijks iets van voelt. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Potiche - Komedie
8
10 november 2010

Potiche

Komedie Regie: François OzonMet: Catherine Deneuve, Gérard Depardieu,...1977, een plattelandsplaatsje ergens in Frankrijk. Suzanne is de onderdanige vrouw van de rijke industrieel Robert Pujol, die zijn paraplufabriek met ijzeren hand bestuurt. Op dezelfde manier regeert hij zijn kinderen en zijn mooie echtgenote. Wanneer de werknemers van de fabriek gaan staken en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: