"Man of steel - Superman", "Love and honor", "Les beaux jours"... Uw Cinereview! - Actueel Cinema

 

Het weer weet niet meer wat het wilt... de ene dag te warm, de andere dag te koud en regen! Waar u wel steeds op kan rekenen is uw vertrouwde bioscoop! Zoals iedere woensdag zijn we deze week ook weer terug met de Cinereview en er staan weer heel wel nieuwigheden op het programma.

De langverwachte ‘Man of Steel – Superman’ komt uiteindelijk uit in onze zalen. Het verhaal van de bekende superheld zit deze keer in handen van Zack Snyder, die het verhaal aanvat vanaf de buitenaardse roots van het personage. Een interessante keuze die ons het verhaal eens vanuit een ander aspect laat ontdekken. De jonge held, met ongelofelijke krachten, gaat de wereld moeten redden van Zod . Een nieuwe film die geen revolutie is in het genre, maar wel zeker de moeite is! Weet ook dat een ‘Man of Steel 2’ reeds aangekondigd is. Mis dus zeker niet dit eerste luik!

‘Love and Honor’... de titel spreekt al voor zich! Liam Hemsworth vertolkt een jonge soldaat aan het front in Vietnam. Wanneer één van zijn vrienden beslist te deserteren om zo zijn grote liefde terug te vinden, beslist hij hem te volgen. Ze ontdekken dan dat Amerika niet meer is wat het geweest is en dat de oorlog waarin ze zo veel hebben meegemaakt gekleineerd wordt door de jongeren. Een liefdesdrama voor de liefhebbers van het genre.

Wilt u nog meer romantiek? Dan bent u bij ‘Belle du seigneur’ aan het goede adres. Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog ontmoeten Ariane en Solal elkaar, terwijl alles hen scheidt. Ariane is een jonge protestantste rijkeluisdochter die onlangs getrouwd is, terwijl Solal een uitgebannen jood is. Hun liefde zal geconfronteerd worden aan de vijandige wereld, maar ook aan innerlijke strijden. Ondanks de liefde die hen verenigt hebben de twee protagonisten niet dezelfde verwachtingen.

In ‘Les beaux jours’ vinden we de charismatische en gerespecteerde actrice Fanny Ardant terug. Hierin vertolkt ze de rol van Caroline, sinds kort gepensioneerd en niet wetende wat ze met haar vrije tijd moet doen. Tot op de dag dat ze zich laat meeslepen in een buitenechtelijke relatie...

Als u van opera houdt dan kan u in ‘Traviata et nous’ ontdekken wat er zich zoal achter de schermen afspeelt bij een grote opera. Ontdek op het scherm de repetities mee en ervaar de grote kracht van dit mytische operaoevre.

Benieuwd naar meer? Ontdek dan snel onze reviews!

Tot volgende week voor meer cinenews!

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: