Infos

Geregisseerd door : James Huth
In de zalen vanaf: 19 oktober 2022
Genre: Komedie
Land : Frankrijk (2022)
Originele taal: Frans

 Synopsis

Samy leeft gelukkig in een buitenwijk, waar ook zijn jeugdvrienden nog wonen, samen met zijn vrouw Jihane, die hun eerste kind verwacht. Om in de behoeften van zijn toekomstige gezin te voorzien, neemt hij - met grote tegenzin - een baan aan als nachtwaker in een winkel voor luxeartikelen. Philippe Etienne is de rijkste man van Frankrijk. Koud, gevoelloos, sinds zijn vrouw een jaar geleden is overleden, wijdt hij zich volledig aan zijn zaak. Alexandre - zijn enige zoon en erfgenaam van het hele Etienne fortuin - houdt zijn vader op afstand en zoekt zijn heil in de eenzame wereld van het verwende kind. Voor zijn verjaardag opent Philippe de speelgoedafdeling van de winkel waar Samy werkt en zegt tegen Alexandre dat hij mag nemen wat hij wil. Alexandre kiest voor Samy.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Sometimes I think about dying
4
05 juni 2024

Sometimes I think about dying

 Regie: Rachel LambertFran denkt graag na over doodgaan, het maakt haar rustige leven interessanter. Wanneer ze haar nieuwe collega op het werk aan het lachen maakt, leidt dat tot meer: een date, een stuk taart, een gesprek, een vonk. Het enige dat hen in de weg staat, is Fran zelf.
The Watchers - Horror
6
12 juni 2024

The Watchers

Horror Regie: Ishana Night ShyamalanMet: Dakota Fanning"Verdwaald in een bos, vindt Mina onderdak in een huis dat al bewoond wordt door drie mensen. Ze zal dan de regels van deze zeer geheime plek ontdekken: elke nacht moeten de bewoners zich laten observeren door de mysterieuze bewoners van dit bos. Ze kunnen hen niet zien, maar zij zien alles."

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: