Infos

Geregisseerd door : Pascal Chaumeil
In de zalen vanaf: 31 augustus 2016
Speelduur: 97 minuten
Genre: Komedie
Land : Frankrijk (2016)
Originele taal: Frans

 Synopsis

De sluiting van de fabriek waar Jacques werkt, is het begin van het einde. Zijn vriendin Cathie verlaat hem. Hij blijft wezenloos achter, wachtend op betere tijden die echter niet komen. Bij zijn vrienden en ex-collega's is het niet anders: Jeff leeft van louche klusjes, Tom heeft een pover betaalde job in een tankstation. 
En opeens verandert alles. André Gardot, de lokale bookmaker die Jacques kent van enkele vroegere deelnames aan zijn clandestiene pokersessies, stelt hem een 'contract' voor: 20.000 euro om zijn vrouw uit de weg te ruimen. Jacques aarzelt even, maar zo'n bedrag is in feite dé oplossing voor zijn schuldenberg... De verleiding wordt te groot. 
Enige tijd later sturen de eigenaars van het tankstation een inspecteur op pad om te checken of Jacques en zijn collega's hun werk wel naar behoren doen. De inspecteur, Brecht, is hautain, irritant en meedogenloos: hij wil Tom en Jacques kost wat kost laten ontslaan. Jacques, die het wapen van zijn vorig contract bewaard heeft, maakt hem af in een naburig bos.

 VOD

Bekijk Un Petit Boulot via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Sometimes I think about dying
4
05 juni 2024

Sometimes I think about dying

 Regie: Rachel LambertFran denkt graag na over doodgaan, het maakt haar rustige leven interessanter. Wanneer ze haar nieuwe collega op het werk aan het lachen maakt, leidt dat tot meer: een date, een stuk taart, een gesprek, een vonk. Het enige dat hen in de weg staat, is Fran zelf.
The Watchers - Horror
6
12 juni 2024

The Watchers

Horror Regie: Ishana Night ShyamalanMet: Dakota Fanning"Verdwaald in een bos, vindt Mina onderdak in een huis dat al bewoond wordt door drie mensen. Ze zal dan de regels van deze zeer geheime plek ontdekken: elke nacht moeten de bewoners zich laten observeren door de mysterieuze bewoners van dit bos. Ze kunnen hen niet zien, maar zij zien alles."

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: