Infos

  • 31 augustus 2016
  • 97 minuten
  • Frankrijk (2016)
  • Frans

Synopsis

De sluiting van de fabriek waar Jacques werkt, is het begin van het einde. Zijn vriendin Cathie verlaat hem. Hij blijft wezenloos achter, wachtend op betere tijden die echter niet komen. Bij zijn vrienden en ex-collega's is het niet anders: Jeff leeft van louche klusjes, Tom heeft een pover betaalde job in een tankstation. 
En opeens verandert alles. André Gardot, de lokale bookmaker die Jacques kent van enkele vroegere deelnames aan zijn clandestiene pokersessies, stelt hem een 'contract' voor: 20.000 euro om zijn vrouw uit de weg te ruimen. Jacques aarzelt even, maar zo'n bedrag is in feite dé oplossing voor zijn schuldenberg... De verleiding wordt te groot. 
Enige tijd later sturen de eigenaars van het tankstation een inspecteur op pad om te checken of Jacques en zijn collega's hun werk wel naar behoren doen. De inspecteur, Brecht, is hautain, irritant en meedogenloos: hij wil Tom en Jacques kost wat kost laten ontslaan. Jacques, die het wapen van zijn vorig contract bewaard heeft, maakt hem af in een naburig bos.

Video's van "Un Petit Boulot"

Fotogalerij "Un Petit Boulot" (7)

Un Petit Boulot - Foto 1 Un Petit Boulot - Foto 2 Un Petit Boulot - Foto 3 Un Petit Boulot - Foto 4 +2Un Petit Boulot - Foto 5 Un Petit Boulot - Foto 6 Un Petit Boulot - Foto 7

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden