Infos

Engelse titel : Black Heaven
Geregisseerd door : Gilles Marchand
In de zalen vanaf: 18 augustus 2010
Speelduur: 100 minuten
Genre: Thriller
Land : Frankrijk (2009)
Originele taal: Frans

 Synopsis

Het is zomer in Zuid-Frankrijk. Gaspard is een zorgeloze jongeman die zijn tijd verdeelt tussen z'n vrienden en z'n liefje Marion. Als Gaspard de charismatische Audrey ontmoet, verandert zijn leven voorgoed. Audrey is bloedmooi, geheimzinnig en somber. Tijdens een online spelletje laat ze zich Sam noemen en zoekt ze een partner om samen te sterven. 
In de hoop Audrey te benaderen, waagt Gaspard zich aan het spel Black Hole : hij creëert een avatar, Gordon, en gaat in een virtuele wereld op zoek naar Sam...

 VOD

Bekijk L'Autre Monde via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "L'Autre Monde"

L Autre Monde - Bespreking
Bespreking

L Autre Monde

Psychologische speurneusthriller die de personages (en de kijker) meeneemt naar een fascinerende computerwereld. En toch zijn beide voeten op de grond houdt. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Sometimes I think about dying
3
05 juni 2024

Sometimes I think about dying

 Regie: Rachel LambertFran denkt graag na over doodgaan, het maakt haar rustige leven interessanter. Wanneer ze haar nieuwe collega op het werk aan het lachen maakt, leidt dat tot meer: een date, een stuk taart, een gesprek, een vonk. Het enige dat hen in de weg staat, is Fran zelf.
The Watchers - Horror
6
12 juni 2024

The Watchers

Horror Regie: Ishana Night ShyamalanMet: Dakota Fanning"Verdwaald in een bos, vindt Mina onderdak in een huis dat al bewoond wordt door drie mensen. Ze zal dan de regels van deze zeer geheime plek ontdekken: elke nacht moeten de bewoners zich laten observeren door de mysterieuze bewoners van dit bos. Ze kunnen hen niet zien, maar zij zien alles."

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: