Infos

Geregisseerd door : Claude Lelouch
In de zalen vanaf: 19 januari 2022
Speelduur: 115 minuten
Land : Frankrijk (2020)
Originele taal: Frans

 Synopsis

LIEFDE, VRIENDSCHAP en GELD zijn de drie voornaamste zorgen van de mensheid. Om het zo eenvoudig mogelijk te stellen: Gérard, Ary en Philippe ontmoetten elkaar 20 jaar geleden, toen ze uit de gevangenis kwamen, en stelden zich meteen de echte vraag: Wat als eerlijkheid de beste truc was? Vandaag zijn ze onafscheidelijk en nauwgezet deugdzaam... Maar Gérard verneemt dat hij aan een ongeneeslijke ziekte lijdt. Ary en Philippe weten dat hij verdoemd is en willen hem zijn laatste liefdesverhaal aanbieden... want Gérard heeft altijd gezegd dat liefde beter is dan leven.

 Trailers

 Vertoningen

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

Licorice Pizza - Dramatische komedie
2
05 januari 2022

Licorice Pizza

Dramatische komedie Regie: Paul Thomas AndersonMet: Bradley Cooper & Sean PennLICORICE PIZZA is het verhaal van Alana Kane en Gary Valentine die opgroeien, samen optrekken en verliefd worden in de San Fernando Valley, 1973. De film is geschreven en geregisseerd door Paul Thomas Anderson en vertelt het verhaal van een avontuurlijke eerste liefde.
L'Ennemi - Drama
6
26 januari 2022
26 januari 2022

L'Ennemi

Drama Regie: Stephan StrekerMet: Jérémie Renier, Alma Jodorowsky,...Een beroemde politicus wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw, die op een nacht dood werd aangetroffen in hun hotelkamer aan de Noordzee. Is hij schuldig of onschuldig? Niemand weet het. En hijzelf misschien ook niet.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: