Infos

Originele titel : The Jungle Book 2
Geregisseerd door : Steve Trenbirth
In de zalen vanaf: 19 februari 2003
Speelduur: 74 minuten
Genre: Tekenfilm
Land : Verenigde Staten (2002)

 Synopsis

Jungle Boek 2 begint waar het eerdere onvergetelijke avontuur is geëindigd. Mowgli woont inmiddels vijf dagen in het mensendorp, waar hij moeilijk kan wennen. Maar Shanti, het meisje dat Mowgli onder de mensen bracht, zorgt ervoor dat hij zich er meer thuis voelt. Toch blijft Mowgli heimwee houden naar het oerwoud. Hij mist zijn oude leventje met zijn vriend Baloe. Op een dag wil hij de kinderen uit het dorp mee de jungle in nemen. Vanaf dat moment is het Mowgli verboden de jungle in te gaan, de jungle vormt een gevaar voor de kinderen uit het dorp. Ook Baloe mist Mowgli, zo erg dat hij naar de mensen gaat om Mowgli op te zoeken. Een beer in een mensendorp, dat vraagt om problemen... Wat zij niet weten is dat gemene tijger Shere Khan ondertussen ook in het dorp is om wraak te nemen op Mowgli, het jongetje dat hem ooit verslagen heeft. Baloe en Mowgli vluchten samen de jungle in en Shanti komt de twee achterna. In de wildernis worden Mowgli en Shanti opnieuw gevolgd door de vijandelijke Shere Khan. Jungle Boek 2 belooft een spannend maar vooral heel mooi avontuur waar Mowgli en zijn vrienden belangrijke lessen leren.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: