Infos

 • It
 • 6 september 2017
 • 135 minuten
 • Verenigde Staten (2017)
 • Engels

Synopsis

'It' volgt een groep kinderen, beter bekend als de 'Losers club', in het kleine stadje Derry, Maine. Op een dag wordt het stadje geterroriseerd door het bloeddorstigste monster It dat het op de kinderen voorzien heeft. Dit monster, dat de vorm van een clown genaamd Pennywise aanneemt, komt lijnrecht tegenover het groepje kinderen te staan dat er alles aan zal moeten doen om hem te verdrijven.

VOD

Laden en bekijken It met VOD.

Fotogalerij "It" (6)

It - Foto 1 It - Foto 2 It - Foto 3 It - Foto 4 +1It - Foto 5 It - Foto 6

Mening van de pers

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Goed
  De film zelf was goed alleen jammer dat UGC kinderen toelaat bij deze films die de hele tijd, giechelen en praten, wij waren in de war of we in de juiste zaal zaten en wonder boven wonder was dat toch het geval ik raad iedereen aan een horror film alleen rond 22:15 te zien want UGC geeft niet om de leeftijd, Tenzij het een komedie was dan had ik mij vergist.

 • IT remake 2017.
  It is een 2017 Amerikaanse supernatuurlijke horror film gebaseerd op Stephen King's 1986 novel met dezelfde naam. Geproduceerd door New Line Cinema, KatzSmith Productions, Lin Pictures en Vertigo Entertainment, en gedistribueerd door Warner Bros. It dient het eerste deel te zijn van een geplande duoloog. De novel was voorgaand aangepast in een 1990 miniseries. De film vertelt het verhaal van zeven kinderen in Derry, Maine, die zijn geterroriseerd door het gelijknamige wezen, enkel te staan tegenover hun eigen persoonlijke demonen in het proces. 
   
  "Goed-geacteerd en duivels angstaanjagend met een emotioneel affectueus verhaal in zijn kern, het versterkt de horror in Stephen King's klassieke verhaal" 
   
  “algemeen gunstige beoordelingen". 
   
  Vervolg; Deel twee zou gaan over deze karakters 30 jaar later met terugblikken van 1989 wanneer ze kinderen waren.

 • Goed, maar niet schitterend
  It is een horror film volgens het boekje, met weinig vernieuwds of speciaal. Wat niet wil zeggen dat het een slechte film is, verre van. Hij is griezelig, huiveringwekkend en af en toe bloederig. De jonge cast speelt echter de sterren van de hemel, zij zijn overtuigend is het onschuld en moed!

 • Meer commentaren weergeven...
 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Al het nieuws over "It"

  Sequel van 'The Shining' heeft een regisseur gevonden - Actueel

  Sequel van 'The Shining' heeft een regisseur gevonden

  Doctor Sleep', de opvolger van de horrorfilm 'The Shining' van Stanley Kubrick uit 1980, heeft een regisseur. Mike Flanagan, bekend van 'Oculus', 'Hush' en 'Absentia', zal in de regiestoel plaatsnemen. Dat maakt New Musical Express (NME) bekend.

  "It" is geselecteerd in...

  Andere films nu in de bioscoop...

  Hereditary - Horror

  Hereditary

  Horror 
  27 juni 2018
  A Quiet Place - Horror

  A Quiet Place

  Horror 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden