Infos

Geregisseerd door : Gavin Hood
In de zalen vanaf: 6 november 2013
Speelduur: 114 minuten
Land : Verenigde Staten (2013)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Nadat een buitenaards ras, de Formics, de aarde aanviel, begon de International Fleet met het voorbereiden op de volgende invasie. Ze sturen de meest begaafde kinderen op aarde naar een trainingskamp om hen op te leiden tot officieren. 'Ender Wiggin', een verlegen jongen die zeer strategisch is aangelegd, leert daar al snel hoe het spel gespeeld wordt. Hoewel de leiders van de Battle School er alles aan doen om het hem zo moeilijk mogelijk te maken, verslaat hij moeiteloos elk team. Kolonel Graff beschouwt Ender als zijn beste militair en legt het lot van de aarde en de mensheid in zijn handen.

 VOD

Bekijk Ender's Game via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Ender's Game"

Ender's Game - Bespreking
Bespreking

Ender's Game

Zuid-Afrikaans scenarist-regisseur Gavin Hood reinigt zich nu zijn 'X-Men Origins: Wolverine'-zonden met deze geslaagde maar niet meesterlijke verfilming. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: