Infos

  • 16 mei 2012
  • 115 minuten
  • Frankrijk (2012)
  • Frans

Synopsis

Ali (Matthias Schoenaerts) is 25 jaar en woont in Noord-Frankrijk. Hij heeft geen geld, maar wel een zoontje van 5 waar hij voor moet zorgen. Hij trekt in bij zijn zus in Antibes en neemt enkele kleine jobs aan als nachtwaker of buitenwipper. In een nachtclub ontmoet hij de mooie Stéphanie (Marion Cotillard). Ze heeft een ongelooflijk beroep: orka-trainster in het waterpark in Antibes.  
Nadat een show met orka's uitdraait op een drama voor Stéphanie, brengt een nachtelijk telefoontje Ali en haar bij elkaar. Tussen hen zal een speciale relatie ontstaan, sensueel en met bijzondere spelregels. En wanneer aan Ali wordt voorgesteld om deel te nemen aan clandestiene gevechten om geld te verdienen, besluit Stéphanie om hem hierin te steunen.

Video's van "De Rouille et d'Os"

VOD

Laden en bekijken De Rouille et d'Os met VOD.

Fotogalerij "De Rouille et d'Os" (11)

De Rouille et d'Os - Foto 1 De Rouille et d'Os - Foto 2 De Rouille et d'Os - Foto 3 De Rouille et d'Os - Foto 4 +6De Rouille et d'Os - Foto 5 De Rouille et d'Os - Foto 6 De Rouille et d'Os - Foto 7 De Rouille et d'Os - Foto 8 De Rouille et d'Os - Foto 9 De Rouille et d'Os - Foto 10 De Rouille et d'Os - Foto 11

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "De Rouille et d'Os"

Oscars - Ook Belgen mogen hopen - Actueel

Oscars - Ook Belgen mogen hopen

De galajurken zijn besteld, de maatpakken opgemeten. Nog een kleine week en de filmwereld viert zijn jaarlijkse hoogmis: de uitreiking van de Oscars in het Dolby Theatre in Hollywood. Ook dit jaar hoopt een handvol Belgen het felbegeerde beeldje op hun schoorsteenmantel te mogen zetten.
Spielbergs Lincoln favoriet voor Golden Globes - Actueel

Spielbergs "Lincoln" favoriet voor Golden Globes

Steven Spielbergs historische film "Lincoln" heeft bij de volgende uitreiking van de Golden Globes zeven nominaties in de wacht gesleept. De prent over het leven van de vroegere Amerikaanse president Abraham Lincoln werd onder andere in de categorieën beste drama, regie en hoofdacteur (Daniel... Verder lezen...
Twee Golden Globe nominaties voor De Rouille et d'Os - Actueel

Twee Golden Globe nominaties voor "De Rouille et d'Os"

In Los Angeles werden de nominaties bekendgemaakt voor de 70ste Golden Globes. De Frans-Belgische co-productie "De Rouille et d'Os" van Jacques Audiard, met Matthias Schoenaerts en Marion Cotillard in de hoofdrollen, sleepte twee nominaties in de wacht.
'De rouille et d'os' bekroond tot beste film in Londen - Actueel

'De rouille et d'os' bekroond tot beste film in Londen

'De rouille et d'os (in het Engels 'Rust & Bone') van Jacques Audiard, met de Belg Matthias Schoenaerts en Marion Cotillard in de hoofdrollen, is tijdens het Filmfestival van Londen verkozen tot beste film. Dat meldt Knack.
100.000 bezoekers voor 'De Rouille et d'Os' in België - Actueel

100.000 bezoekers voor 'De Rouille et d'Os' in België

Een maand na de release heeft de film 'De Rouille et d'Os' al 100.000 bezoekers gelokt naar de Belgische cinema's. De prent van de Franse regisseur Jacques Audiard met Matthias Schoenaerts in de hoofdrol staat sinds de opening onafgebroken in de top vijf van de Belgische box office, zo meldt... Verder lezen...

"De Rouille et d'Os" is geselecteerd in...

Andere films nu in de bioscoop...

Parasite - Drama

Parasite

Drama 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Onze selecties

Wedstrijden