Infos

Geregisseerd door : Antonella Grimaldi
In de zalen vanaf: 3 december 2008
Speelduur: 112 minuten
Genre: Drama, Romantisch
Land : Italië, Engeland (2008)
Originele taal: Italiaans

 Synopsis

Plotselinge dood van zijn vrouw verandert leven van geslaagde directeur (Nanni Moretti) totaal. Drama van Antonio Luigi Grimaldi, gebaseerd op succesroman van Sandro Veronesi.

 Trailers

 Meningen

 Al het nieuws over "Caos Calmo"

Caos Calmo - Bespreking
Bespreking

Caos Calmo

De plotse dood van een geliefde, je wenst het niemand toe. Het hoofdpersonage uit het mooie melodrama 'Caos Calmo' beseft echter dat je er ook sterker van kan worden. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Boiling Point - Thriller, Drama
1
26 oktober 2022
26 oktober 2022

Boiling Point

Thriller, Drama Regie: Philip BarantiniMet: Stephen Graham, Vinette Robinson, Alice FeethamOp een van de drukste avonden van het jaar in een van de populairste restaurants in Londen balanceert de charismatische chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) op het scherp van de snede terwijl meerdere persoonlijke en professionele uitdagingen alles dreigen te verwoesten waar hij voor heeft gewerkt.
Simone, la Voyage du Siècle - Biografie, Drama
2
12 oktober 2022
12 oktober 2022

Simone, la Voyage du Siècle

Biografie, Drama Regie: Olivier DahanMet: Elsa ZylbersteinHet leven van Simone Veil, haar jeugd, haar politieke gevechten, haar tragedies. Het indrukwekkende en intieme portret van een vrouw met een buitengewone carrière die haar tijd op zijn grondvesten deed schudden door een humanistische boodschap te verdedigen die ook vandaag nog brandend actueel is.
Le Sixième enfant - Drama
4
05 oktober 2022
05 oktober 2022

Le Sixième enfant

Drama Regie: Léopold LegrandFranck, een schroothandelaar, en Mériem hebben vijf kinderen en een zesde is op komst. Ze hebben ernstige geldproblemen. Julien en Anna zijn advocaten en kunnen geen kinderen krijgen. Dit is het verhaal van een ondenkbare regeling.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: