Infos

Engelse titel : Song Without a Name
Geregisseerd door : Melina León
In de zalen vanaf: 16 maart 2022
Speelduur: 97 minuten
Genre: Drama
Land : Peru (2019)

 Synopsis

Peru in de politiek-woelige jaren '80. Vlak na de bevalling wordt de baby van Georgina, een jonge vrouw uit de Andes, gestolen uit een onwettelijke kraamkliniek in Lima. Haar wanhopige zoektocht naar haar kind brengt haar tot bij het hoofdkwartier van een belangrijke nationale krant. Daar ontmoet ze Pedro, een eenzame journalist. Hij wil de zaak ophelderen en recht doen geschieden.  
 
Het is een hartverscheurend verhaal over het verlies van een kind, geïnspireerd op waargebeurde feiten. De vader van Melina Léon was een van de journalisten die toen georganiseerde kinderhandel in de openbaarheid bracht. Deze zwart-witte parel in het oude bijna vierkante televisieformaat toont een donkere periode uit de recente Peruviaanse geschiedenis. Deze film is een van de meest bijzondere films uit dat deel van de wereld en wordt door journalisten zelfs vergeleken met de Mexicaanse Oscarwinnaar 'Roma'.

 VOD

Bekijk Canción sin nombre via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Emperors of Nothing - Documentaire
7
08 mei 2024

Emperors of Nothing

Documentaire Regie: Cédric GerbehayeEen meeslepende blik op het leven in een Brusselse gevangenis die berucht is om zijn bikkelharde omstandigheden. Via het dagelijkse leven van de mannen en vrouwen die er wonen, onthult de film de kwetsbaarheid en de hoop van een mensheid die zich probeert te verzetten tegen haar eigen ontkenning

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: