Mening van de pers

Filmmagie
Review: De vrouwelijke DoP Ksenia Sereda zit de hoofdpersonages dicht op de huid. De so(m)bere beeldkaders werken benauwend.
Zelfs alle honden zijn opgegeten. In dat naoorlogse klimaat van (over)leven en dood met nog zicht- en voelbare littekens van de oorlog probeert Iya het hoofd boven water te houden, ook al wordt ze geplaagd door astmatische aanvallen die haar verlammen, een gevolg van wat ze tijdens de oorlogsjaren meemaakte. Ze werkt als verpleeghulp in een hospitaal voor oorlogsslachtoffers. Bonenstaak en giraf zijn de bijnamen van de boomlange Iya, die ooit voor legerdienst werd afgekeurd. De scheldnamen... Verder lezen

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Video's van "Beanpole"

Infos

  • 22 juli 2020
  • Rusland (2020)
  • Russisch

Synopsis

1945, Leningrad. De Tweede Wereldoorlog heeft de stad verwoest, haar gebouwen gesloopt en haar burgers fysiek en mentaal uitgeput. Hoewel het beleg - een van de ergste in de geschiedenis - eindelijk voorbij is, zetten leven en dood hun strijd voort in de ruïnes die overblijven. Twee jonge vrouwen, Iya en Masha, zoeken naar betekenis en hoop in de strijd om hun leven weer op te bouwen.

Fotogalerij "Beanpole" (5)

Beanpole - Foto 1 Beanpole - Foto 2 Beanpole - Foto 3 Beanpole - Foto 4 Beanpole - Foto 5

"Beanpole" is geselecteerd in...

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden