Infos

Originele titel : Open Season
Geregisseerd door : Jill Culton
In de zalen vanaf: 25 oktober 2006
Speelduur: 99 minuten
Land : Verenigde Staten (2005)
Originele taal: Engels

 Synopsis

In Baas in Eigen Bos, de eerste lange animatiefilm van Sony Pictures Animation, wordt het rimpelloze leventje van Boog (Martin Lawrence), een tamme grizzlybeer, ondersteboven gehaald als hij kennismaakt met Elliot (Ashton Kutcher), een broodmager hert met één hoorn. 
In het rustige stadje Timberline leidt Boog een idyllisch bestaan. Overdag is hij de ster van een natuurshow en 's avonds vindt hij geborgenheid in de garage van parkwachter Beth (Debra Messing) die hem grootgebracht heeft. 
Als de paranoïde jager Shaw (Gary Sinise) de stad binnenrijdt met Elliot op z'n motorkap gebonden, aarzelt Boog om tussenbeide te komen. Maar tegen beter weten in bevrijdt hij Elliot. Die wil daarna Boog op zijn beurt "bevrijden" uit de garage. De situatie loopt uit de hand en het tweetal wordt ergens diep in het woud gedumpt, net voor het begin van het jachtseizoen ! 
Uiteindelijk zullen ze met de hulp van de andere woudbewoners de jagers voorgoed verjagen zodat de rust kan terugkeren in het woud.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Baas in eigen Bos"

Baas in eigen Bos - Bespreking
Bespreking

Baas in eigen Bos

Na het succes van Disney en DreamWorks proberen ook andere studio's een graantje mee te pikken in het wereldje van de 3D-animatie-films... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: