Infos

Originele titel : Open Season
Geregisseerd door : Jill Culton
In de zalen vanaf: 25 oktober 2006
Speelduur: 99 minuten
Land : Verenigde Staten (2005)
Originele taal: Engels

 Synopsis

In Baas in Eigen Bos, de eerste lange animatiefilm van Sony Pictures Animation, wordt het rimpelloze leventje van Boog (Martin Lawrence), een tamme grizzlybeer, ondersteboven gehaald als hij kennismaakt met Elliot (Ashton Kutcher), een broodmager hert met één hoorn. 
In het rustige stadje Timberline leidt Boog een idyllisch bestaan. Overdag is hij de ster van een natuurshow en 's avonds vindt hij geborgenheid in de garage van parkwachter Beth (Debra Messing) die hem grootgebracht heeft. 
Als de paranoïde jager Shaw (Gary Sinise) de stad binnenrijdt met Elliot op z'n motorkap gebonden, aarzelt Boog om tussenbeide te komen. Maar tegen beter weten in bevrijdt hij Elliot. Die wil daarna Boog op zijn beurt "bevrijden" uit de garage. De situatie loopt uit de hand en het tweetal wordt ergens diep in het woud gedumpt, net voor het begin van het jachtseizoen ! 
Uiteindelijk zullen ze met de hulp van de andere woudbewoners de jagers voorgoed verjagen zodat de rust kan terugkeren in het woud.

 Trailers

 Meningen

 Al het nieuws over "Baas in eigen Bos"

Baas in eigen Bos - Bespreking
Bespreking

Baas in eigen Bos

Na het succes van Disney en DreamWorks proberen ook andere studio's een graantje mee te pikken in het wereldje van de 3D-animatie-films... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The Croods 2 - Familie, Animatie Film
7
07 juli 2021

The Croods 2

Familie, Animatie Film Regie: Kirk De Micco & Chris SandersDe Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd, niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z'n kop zet. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: