Infos

Geregisseerd door : Kirsten Sheridan
In de zalen vanaf: 19 maart 2008
Speelduur: 113 minuten
Genre: Drama
Land : Verenigde Staten (2007)
Originele taal: Engels

 Synopsis

"August Rush" vertelt het verhaal van een charismatische Ierse zanger Louis (Jonathan Rhys Meyers) en de mooie jonge celliste Lyla (Keri Russell) die mekaar bij toeval ontmoeten in New York maar na een magische nacht van mekaar weggerukt worden. Kort erna bevalt Lyla van een zoontje, maar door toedoen van Lyla's vader wordt de jongen in een weeshuis geplaatst zonder medeweten van Lyla die denkt dat haar zoontje gestorven is bij de geboorte. 12 jaar later gaat August (Freddie Highmore) op zoek naar zijn ouders gebruikmakend van zijn ongelooflijk talent om muziek te maken.

 Trailers

 Meningen

 Al het nieuws over "August Rush"

August Rush - Bespreking
Bespreking

August Rush

August Rush, naar het voorbeeld van Oliver Twist, gaat op zoek naar zijn ouders in een muzikale omkadering. Haal die zakdoeken alvast boven. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Boiling Point - Thriller, Drama
1
26 oktober 2022
26 oktober 2022

Boiling Point

Thriller, Drama Regie: Philip BarantiniMet: Stephen Graham, Vinette Robinson, Alice FeethamOp een van de drukste avonden van het jaar in een van de populairste restaurants in Londen balanceert de charismatische chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) op het scherp van de snede terwijl meerdere persoonlijke en professionele uitdagingen alles dreigen te verwoesten waar hij voor heeft gewerkt.
Simone, la Voyage du Siècle - Biografie, Drama
2
12 oktober 2022
12 oktober 2022

Simone, la Voyage du Siècle

Biografie, Drama Regie: Olivier DahanMet: Elsa ZylbersteinHet leven van Simone Veil, haar jeugd, haar politieke gevechten, haar tragedies. Het indrukwekkende en intieme portret van een vrouw met een buitengewone carrière die haar tijd op zijn grondvesten deed schudden door een humanistische boodschap te verdedigen die ook vandaag nog brandend actueel is.
Le Sixième enfant - Drama
4
05 oktober 2022
05 oktober 2022

Le Sixième enfant

Drama Regie: Léopold LegrandFranck, een schroothandelaar, en Mériem hebben vijf kinderen en een zesde is op komst. Ze hebben ernstige geldproblemen. Julien en Anna zijn advocaten en kunnen geen kinderen krijgen. Dit is het verhaal van een ondenkbare regeling.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: