Infos

Originele titel : Happily N'Ever After
Geregisseerd door : Paul Borger
In de zalen vanaf: 4 april 2007
Speelduur: 87 minuten
Genre: Animatie Film
Land : Verenigde Staten (2006)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Assepoester, OK... Rapunzel, OK... Roodkapje, OK... Met de hulp van zijn schattige assistentjes checkt de Grote Tovenaar of elk sprookje wel degelijk z'n 'happy end' krijgt. Hij zorgt er m.a.w. dat alles netjes in evenwicht blijft in sprookjesland. 
 
Maar dan gaat hij naar Schotland voor een lange en welverdiende vakantie en laat hij zijn koninkrijk achter in handen van Munk en Mambo, zijn assistenten. De twee knullige ventjes zorgen er ongewild voor dat Frieda, de stiefmoeder van Assepoester (AKA "Ella"... Cinder-ELLA), ook naar het bal mag. Het is wel duidelijk dat zij één en ander van plan is. Het is dus verre van zeker dat Assepoester om middernacht nog wel de kans zal hebben om haar muiltje te verliezen. 
br> Het vervolg is een wervelende roetsjbaan van door elkaar lopende en uit de bocht vliegende sprookjes. Het wordt een race tegen de tijd om de controle over het Koninkrijk en tegen de machtsgeile Frieda die, in al haar slechtheid, er voor zorgt dat de sprookjeswereld afglijdt naar "En ze leefden nog lang en ON-gelukkig"...

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: