Infos

Geregisseerd door : Thierry Ragobert
In de zalen vanaf: 25 december 2013
Speelduur: 83 minuten
Genre: Familie, Avontuur
Land : Brazilië, Frankrijk (2013)
Originele taal: Portugees

 Synopsis

Een jong kapucijnaapje dat in gevangenschap is opgegroeid, bevindt zich na een vliegtuigongeluk plotseling hulpeloos en alleen in het midden van het Amazonewoud. Hij zal zich moeten leren beschermen tegen de harde meedogenloosheid van de krachtige natuur. Zonder leidraad en geconfronteerd met duizend-en-één gevaren in dit uitgestrekte groene gebied moet hij zich aanpassen aan dit ongekende universum, dat vaak weelderig en van een adembenemende schoonheid is maar evenzeer vreemd en vijandig.  
Het bijzondere avontuur van een kleine held die niet alleen zijn gelijken moet trotseren, maar ook geduchte roofdieren, de giftige planten en het immens uitgestrekte Amazonegebied. Het begin van een lange reis die hem uiteindelijk de enige kans op overleven zal geven: een plaats veroveren tussen de zijnen...

 VOD

Bekijk Amazonia via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Amazonia"

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: