Infos

Geregisseerd door : Zack Snyder
In de zalen vanaf: 21 maart 2007
Speelduur: 110 minuten
Land : Verenigde Staten (2006)
Originele taal: Engels

 Synopsis

"300" brengt ons het waargebeurde verhaal van het gevecht tussen de elitaire éénheid van Spartaanse krijgers en het gigantische Perzische leger in 480 voor Christus te Thermopylae. De film "300" is gebaseerd op de grafische roman van Frank Miller ( ook bekend van Sin City). Gerard Butler zal de rol op zich nemen van de Spartaanse koning Leonidas.

 Meningen

 Al het nieuws over "300"

Nieuwe Superman wordt een hoogvlieger - Actueel
Actueel

Nieuwe Superman wordt een hoogvlieger

Na de onverdiende flop van Bryan Singer's 'Superman Returns', was het meer dan duidelijk dat onze allerliefste regisseur zijn camera niet meer zal doen draaien in de decors van Metropolis... Verder lezen...
Exclusieve preview Frank Miller's '300' - Actueel
Actueel

Exclusieve preview Frank Miller's '300'

Eerst was er 'Sin City', binnenkort is er '300'. De graphic-novels van Frank Miller zijn hotter dan ooit in Hollywood. Bij ons kan je alvast exlusief kennismaken met hét bioscoopevenement van 2007... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Natural Light - Oorlogfilm, Drama
1
04 mei 2022

Natural Light

Oorlogfilm, Drama Regie: Dénes NagyEen portret van de wreedheid en de uitputtingsslag in oorlogstijd. Een dorpje in het bezette deel van de Sovjet Unie in 1943 vormt het decor van de chaos die een Hongaarse legerofficier moet proberen te controleren. Gebaseerd op de roman Természetes fény van Pál Závada.
Simone, le Voyage du Siècle - Biografie, Drama
4
12 oktober 2022
12 oktober 2022

Simone, le Voyage du Siècle

Biografie, Drama Regie: Olivier DahanMet: Elsa ZylbersteinHet leven van Simone Veil, haar jeugd, haar politieke gevechten, haar tragedies. Het indrukwekkende en intieme portret van een vrouw met een buitengewone carrière die haar tijd op zijn grondvesten deed schudden door een humanistische boodschap te verdedigen die ook vandaag nog brandend actueel is.
Boiling Point - Thriller, Drama
7
26 oktober 2022
26 oktober 2022

Boiling Point

Thriller, Drama Regie: Philip BarantiniMet: Stephen Graham, Vinette Robinson, Alice FeethamOp een van de drukste avonden van het jaar in een van de populairste restaurants in Londen balanceert de charismatische chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) op het scherp van de snede terwijl meerdere persoonlijke en professionele uitdagingen alles dreigen te verwoesten waar hij voor heeft gewerkt.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: