Infos

Geregisseerd door : Zack Snyder
In de zalen vanaf: 21 maart 2007
Speelduur: 110 minuten
Land : Verenigde Staten (2006)
Originele taal: Engels

 Synopsis

"300" brengt ons het waargebeurde verhaal van het gevecht tussen de elitaire éénheid van Spartaanse krijgers en het gigantische Perzische leger in 480 voor Christus te Thermopylae. De film "300" is gebaseerd op de grafische roman van Frank Miller ( ook bekend van Sin City). Gerard Butler zal de rol op zich nemen van de Spartaanse koning Leonidas.

 Meningen

 Al het nieuws over "300"

Nieuwe Superman wordt een hoogvlieger - Actueel
Actueel

Nieuwe Superman wordt een hoogvlieger

Na de onverdiende flop van Bryan Singer's 'Superman Returns', was het meer dan duidelijk dat onze allerliefste regisseur zijn camera niet meer zal doen draaien in de decors van Metropolis... Verder lezen...
Exclusieve preview Frank Miller's '300' - Actueel
Actueel

Exclusieve preview Frank Miller's '300'

Eerst was er 'Sin City', binnenkort is er '300'. De graphic-novels van Frank Miller zijn hotter dan ooit in Hollywood. Bij ons kan je alvast exlusief kennismaken met hét bioscoopevenement van 2007... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

L'Ennemi - Drama
3
26 januari 2022
26 januari 2022

L'Ennemi

Drama Regie: Stephan StrekerMet: Jérémie Renier, Alma Jodorowsky,...Een beroemde politicus wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw, die op een nacht dood werd aangetroffen in hun hotelkamer aan de Noordzee. Is hij schuldig of onschuldig? Niemand weet het. En hijzelf misschien ook niet.
Simone, la Voyage du Siècle - Biografie, Drama
4
12 oktober 2022
12 oktober 2022

Simone, la Voyage du Siècle

Biografie, Drama Regie: Olivier DahanHet leven van Simone Veil, haar jeugd, haar politieke gevechten, haar tragedies. Het indrukwekkende en intieme portret van een vrouw met een buitengewone carrière die haar tijd op zijn grondvesten deed schudden door een humanistische boodschap te verdedigen die ook vandaag nog brandend actueel is.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: