5 series voor de fans van YOU

Kijk jij ook vol ongeduld uit naar het nieuwe seizoen van YOU dat op 15 oktober op Netflix zal verschijnen? En zoek je nog een gelijkaardige serie om te bingewatchen tot de releasedatum?
5 series voor de fans van YOU

Als een mooie jonge vrouw Joe Goldbergs boekwinkel binnenloopt, googelt hij de naam op haar creditcard, Guinevere Black, en ontdekt dat zij de enige is met die naam in New York. Guinevere's sociale media vertelt hem alles wat hij wil weten, en een toevallige ontmoeting met hem zal haar leven veranderen. Wat begint als interesse mondt al snel uit in een obsessie. Als Guinevere niet voorzichtig is, zal dit eindigen in een gruwelijke situatie voor alle betrokkenen.

Kijk jij ook vol ongeduld uit naar het nieuwe seizoen van YOU dat op 15 oktober op Netflix zal verschijnen? En zoek je nog een gelijkaardige serie om te bingewatchen tot de releasedatum?

Wij maakten een overzicht met 5 gelijkaardige topseries!

Breaking Bad - Drama
2

Breaking Bad

Drama | 5 seizoen(en)  | 104 aflevering(en)
2008
Regie: Vince GilliganMet: Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris,...Walter White is scheikundeleraar. Op het moment dat zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in. De dokter heeft namelijk vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om er voor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood... Verder lezen...
Mindhunter - Drama
3

Mindhunter

Drama | 2 seizoen(en)  | 19 aflevering(en)
2017
Regie: Joe PenhallMet: Jonathan Groff, Hannah Gross, Holt McCallany,...Een FBI-agent van de Elite Serial Crime Unit ontwikkelt nieuwe vormen van gedragsanalyse om seriemoordenaars en verkrachters op te pakken. Met zijn onorthodoxe aanpak weet hij vele successen te boeken. Maar tegenover elk succes staat een niet zo leuke prijs.
The Fall - Drama
4

The Fall

Drama | 3 seizoen(en)  | 18 aflevering(en)
2013
Regie: Allan CubittMet: Jamie Dornan, Gillian Anderson, John Lynch,...Paul Spector lijkt een brave huisvader, maar is dat niet: hij besluipt en vermoordt jonge vrouwen. Detective Stella Gibson wordt naar Belfast gehaald om hem te pakken. Ze leest het brein van een seriemoordenaar als geen ander. Terwijl Spector aanvankelijk de bovenhand heeft over de onderzoekers,... Verder lezen...
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: