Mindhunter

(0 stemmen)
Mindhunter
Seizoen 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : Mindhunter
Geregisseerd door : Joe Penhall
In de zalen vanaf: 13 oktober 2017
Speelduur: 60 minuten
Genre: Drama
Land : US (2017)

 VOD

Bekijk Mindhunter via video on demand/streaming.

 Synopsis

Een FBI-agent van de Elite Serial Crime Unit ontwikkelt nieuwe vormen van gedragsanalyse om seriemoordenaars en verkrachters op te pakken. Met zijn onorthodoxe aanpak weet hij vele successen te boeken. Maar tegenover elk succes staat een niet zo leuke prijs.

 2 Seizoenen

Seizoen 2 (2019)

9 afleveringen  | Uitzendingen : 16/08/2019 Een FBI-agent van de Elite Serial Crime Unit ontwikkelt nieuwe vormen van gedragsanalyse om seriemoordenaars en verkrachters op te pakken. Met zijn onorthodoxe aanpak weet hij vele successen te boeken. Maar tegenover elk succes staat een niet zo leuke prijs. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (9 afleveringen)
afleveringen 1 : Aflevering 1
afleveringen 2 : Aflevering 2
afleveringen 3 : Aflevering 3
afleveringen 4 : Aflevering 4
afleveringen 5 : Aflevering 5
afleveringen 6 : Aflevering 6
afleveringen 7 : Aflevering 7
afleveringen 8 : Aflevering 8
Afl. 9
afleveringen 9 : Afl. 9
Het onderzoek richt zich op een hoofdverdachte die instabiele situaties verrassend goed naar zijn hand weet te zetten.

Seizoen 1 (2017)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 13/10/2017 Een FBI-agent van de Elite Serial Crime Unit ontwikkelt nieuwe vormen van gedragsanalyse om seriemoordenaars en verkrachters op te pakken. Met zijn onorthodoxe aanpak weet hij vele successen te boeken. Maar tegenover elk succes staat een niet zo leuke prijs. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (10 afleveringen)
Aflevering 1
afleveringen 1 : Aflevering 1
In 1977 vindt de gefrustreerde FBI-onderhandelaar Holden Ford een onverwachte bondgenoot in de ervaren agent Bill Tench en onderzoekt hij een nieuw type moordenaar.
Aflevering 2
afleveringen 2 : Aflevering 2
Holden ondervraagt de griezelig welbespraakte moordenaar Ed Kemper, maar de FBI heeft een negatief oordeel over zijn onderzoek.
Aflevering 3
afleveringen 3 : Aflevering 3
Dokter Wendy Carr werkt met Holden en Tench mee aan hun eerste succes wanneer hun inzichten tot een arrestatie leiden.
Aflevering 4
afleveringen 4 : Aflevering 4
Bill en Holden overleggen met dokter Wendy Carr om de onderzoekspersonen te classificeren. Ze krijgen verrassend nieuws.
Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
Holden en Bill gaan weer verder met een zaak in Pennsylvania waar een aantal sporen in meerdere richtingen wijst en geen gebrek aan verdachten oplevert.
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Wendy overweegt een aanbod. Holden en Bill vinden het lastig om hun conclusies duidelijk te maken aan het rechtssysteem in de verbijsterende Altoona zaak.
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Wendy neemt een risico wanneer ze verhuist om zich fulltime in te zetten voor het team. Holden en Bill vinden het moeilijk om emotioneel afstand te nemen van het werk.
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Bill en Wendy nemen sollicitatiegesprekken af, op zoek naar een vierde teamlid. Holden is geïntrigeerd door klachten over een vreemde gewoonte van een schoolhoofd.
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Holdens methoden zorgen tijdens een verontrustend gesprek met massamoordenaar Richard Speck voor onenigheid in het team, waarna een intern FBI-onderzoek wordt gestart.
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10
Het team bezwijkt onder de druk van een intern onderzoek. Holdens kordate stijl levert een bekentenis op, maar brengt zijn carrière, relaties en gezondheid in gevaar.

 Casting

Jonathan Groff

Holden Ford
Hannah Gross

Debbie Mitford
Holt McCallany

Bill Tench
Anna Torv

Wendy Carr
Cotter Smith

Unit Chief Shepard
Sonny Valicenti

ADT Serviceman
Stacey Roca

Nancy Tench
Joe Tuttle

Gregg Smith
Lauren Glazier

Kay Mason

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Ragnarok - Drama
2

Ragnarok

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2020
Regie: Adam PriceMet: Theresa Frostad Eggesbø, David Alexander Sjøholt,...In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude... Verder lezen...
Succession - Drama
4

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...
The Blacklist - Drama
6

The Blacklist

Drama | 10 seizoen(en)  | 256 aflevering(en)
2013
Regie: Jon BokenkampMet: Megan Boone, Diego Klattenhoff, James Spader,...'s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben
9-1-1 - Drama
8

9-1-1

Drama | 7 seizoen(en)  | 120 aflevering(en)
2018
Regie: Ryan Murphy & Brad FalchukMet: Connie Britton, Peter Krause, Angela Bassett,...9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: