Deze nieuwe seizoenen verschijnen heel binnenkort!

Met een opgelucht gevoel kunnen wij jullie de releasedata van de nieuwe seizoenen van enkele niet te missen topseries meedelen!
Deze nieuwe seizoenen verschijnen heel binnenkort!

Ook de releaseplanning van een heleboel langverwachte series werden in de war gestuurd door de coronacrisis.

Opnames dienden noodgedwongen stilgelegd te worden en geplande releasedata kwamen in het gedrang.

Maar hé, stilaan komt er alsmaar meer duidelijkheid. En met een opgelucht gevoel kunnen wij jullie de releasedata van de nieuwe seizoenen van enkele niet te missen topseries meedelen!

The Boys - Science-Fiction
2

The Boys

Science-Fiction | 2 seizoen(en)  | 23 aflevering(en)
2019
Regie: Evan GoldbergMet: Karl Urban, Karl Urban, Jack Quaid, Erin Moriarty,...Op 4 september 2020 verschijnt seizoen 2 op Amazon Prime Video. In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als 'The Boys'. Hun missie is om de corrupte superhelden aan te pakken met niet meer dan een stel harde vuisten en de wil om te vechten tot hun beschikking.
The Crown - Drama
3

The Crown

Drama | 6 seizoen(en)  | 66 aflevering(en)
2016
Regie: Peter MorganMet: James Hillier, Matt Smith, Vanessa Kirby, Claire Foy,...Op 15 november 2020 verschijnt seizoen 4 op Netflix. Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: