De beste series die tot nu toe in 2020 verschenen

Hoewel 2020 al een zeer bizar jaar was, leverde dit jaar ons toch ook al enkele straffe series op. Ontdek hier ons overzicht van enkele sterke series die dit jaar reeds verschenen en de moeite waard zijn om te bingewatchen.
De beste series die tot nu toe in 2020 verschenen

2020 is een zéér bizar jaar. Dat is toch wel het minste dat we kunnen zeggen. De coronacrisis domineert momenteel nog steeds de hele wereld. En hoewel winkels ondertussen terug open kunnen, mits de nodige voorzorgsmaatregelen, en we mogen afspreken met onze bubbel, moeten we nog steeds zoveel mogelijk tijd thuis doorbrengen.

En deze vrije tijd thuis hebben we al op héél veel verschillende manieren proberen invullen. Toch blijft een goede serie, die het bingewatchen waard is, één van de beste manieren om de tijd te verdrijven.

Hoewel 2020 al een zeer bizar jaar was, leverde dit jaar ons toch ook al enkele straffe series op. Ontdek hier ons overzicht van enkele sterke series die dit jaar reeds verschenen en de moeite waard zijn om te bingewatchen.

Star Trek: Picard - Science-Fiction
1

Star Trek: Picard

Science-Fiction | 3 seizoen(en)  | 121 aflevering(en)
2020
Regie: Alex KurtzmanMet: Patrick Stewart, Patrick Stewart, Santiago Cabrera,...De serie bevindt zich chronologisch gezien twintig jaar na de film Nemesis uit 2002. De vernietiging van de planeet Romulus van het Romulaanse Rijk in 2387, zoals vermeld in de film Star Trek, speelt een grote rol in deze serie. Picard leidde de missie die de Romulanen van Romulus moest redden. Er vond echter een tragedie plaats, waardoor hij stopte bij Starfleet en zich terugtrok in zijn wijngaard. De Romulanen voeren experimenten uit op mensen die een Borg zijn geweest. Een van die mensen is Dahj. Ze ontsnapt en wil de hulp van Picard. Je kan deze serie bekijken op Amazon Prime.
The Plot Against America - Science-Fiction
2

The Plot Against America

Science-Fiction | 1 seizoen(en)  | 7 aflevering(en)
2020
Regie: David Simon & Ed BurnsMet: Winona Ryder, John Turturro, Zoe Kazan,...Een alternatieve Amerikaanse geschiedenis die wordt verteld door de ogen van een Joodse arbeidersklasse in New Jersey, terwijl ze kijken naar de politieke opkomst van Charles Lindbergh, een vliegenier-held en xenofobe populist, die president wordt en de natie in de richting van het fascisme stuurt. Je kan deze serie bekijken op Play van Telenet.
The Undoing - Drama
4

The Undoing

Drama | 1 seizoen(en)  | 12 aflevering(en)
2020
Regie: David E. KelleyMet: Nicole Kidman, Nicole Kidman, Hugh Grant,...Grace Sachs is een succesvolle therapeut die op het punt staat haar eerste boek te publiceren. Weken voordat haar boek wordt gepubliceerd, opent zich een kloof in haar leven: een gewelddadige dood, een vermiste man en, in plaats van een man die Grace dacht te kennen, slechts een aaneenschakeling van vreselijke openbaringen. Je kan deze serie bekijken op Play van Telenet.
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: