5 series die je zeker niet mag missen

Series waren nog nooit zo populair als vandaag. Maar zie jij soms ook door het bos de bomen niet meer? Bekijk onze selectie met dé 5 niet te missen series van het moment.
5 series die je zeker niet mag missen

Series waren nog nooit zo populair als vandaag. En nog nooit was het aanbod aan series zo groot als vandaag!  Maar zie jij soms ook door het bos de bomen niet meer? Wel, dan is Cinenews er vanaf nu met een selectie met de allerbeste series. Gedaan met uren twijfelen! Bekijk onze selectie met dé 5 niet te missen series van het moment. Laat je ons in de comment selection weten welke serie er binnekort op jouw programma staat?

Better Call Saul - Komedie
1

Better Call Saul

Komedie | 4 seizoen(en)  | 48 aflevering(en)
2015
Regie: Vince Gilligan & Peter GouldMet: Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn,...Better Call Saul is een Amerikaanse televisieserie uit 2015 bedacht door Vince Gilligan en Peter Gould. De serie is een spin-off van Breaking Bad, waarin het personage Saul Goodman (Bob Odenkirk) een louche rijke advocaat is. In Better Call Saul wordt het eerdere leven van de advocaat verder uitgewerkt, voordat hij Walter White, het hoofdpersonage van Breaking Bad, leerde kennen. Saul is in deze serie de protagonist.
La Casa de Papel - Drama
2

La Casa de Papel

Drama | 2 seizoen(en)  | 28 aflevering(en)
2017
Regie: Álex PinaMet: Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Álvaro Morte,...Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje, terwijl een crimineel meesterbrein, met de naam Professor, de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. Een van de gijzelaars heeft een cruciale rol in het plan van de dieven. Gijzelingsonderhandelaar Raquel legt contact met de Professor. Door een fout van de dieven loopt de Professor het risico om ontmaskerd te worden. Heeft hij nog een list om uit handen van de politie te blijven?
The Terror - Drama
4

The Terror

Drama | 2 seizoen(en)  | 22 aflevering(en)
2018
Regie: Edward BergerMet: Jared Harris, Ciarán Hinds, Tobias Menzies,...Het is 1847. De bemanning van de marine is op expeditie om de fabelachtige Noord-West Passage op Antarctica te zoeken, maar in plaats daarvan worden ze geconfronteerd met een monsterachtige roofdier!
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: