De 10 beste films van Pedro Almodóvar

Nu woensdag 16 augustus verschijnt de nieuwste film van Pedro Almodóvar genaamd 'Strange Way of Life' in de bioscoopzalen.
De 10 beste films van Pedro Almodóvar

Nu woensdag 16 augustus verschijnt de nieuwste film van Pedro Almodóvar genaamd 'Strange Way of Life' in de bioscoopzalen.

Silva heeft er 25 jaar over gedaan om eindelijk de woestijn te doorkruisen om zijn oude vriend Jake te bezoeken. Jake is inmiddels sheriff en staat op het punt de verdachte in een moordzaak in te rekenen. De mannen denken terug aan hun jonge jaren in Mexico. Toen maakten ze plannen voor de toekomst. Als duidelijk wordt waarom Silva juist nu de reis door de woestijn heeft maakt, is het de vraag of er nu wel een toekomst voor hen samen is.

STRANGE WAY OF LIFE is een moderne western met in de hoofdrollen acteurs Pedro Pascal (GAME OF THRONES, THE LAST OF US) en Ethan Hawke (BOYHOOD, BEFORE-trilogie).

STRANGE WAY OF LIFE ging in première tijdens het Filmfestival van Cannes. Na THE HUMAN VOICE met Tilda Swinton is dit Almodóvar's tweede Engelstalige en korte film.

Ben je er als de kippen bij om de nieuwste film van Almodovar in de bioscoop te gaan kijken nu woensdag, maar wil je erna nog méér? Of heb je pas over enkele dagen of weken de tijd om naar Strange Ways of Life te gaan kijken en wil je toch ook al thuis in de mood komen? Bekijk dan zeker onze selectie met de 10  beste films van Almodovar.

The Human Voice - Korte Film
9

The Human Voice

Korte Film Regie: Pedro AlmodóvarNa een relatie van vijf jaar wordt een vrouw door haar geliefde aan de kant geschoven. Op de dag voor hij gaat trouwen met zijn nieuwe vriendin wacht ze wanhopig zijn telefoontje af. Dit wordt het laatste gesprek tussen het voormalige stel. Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: