De beste films van 2021

Ondanks dit bewogen jaar verschenen er wel een heleboel topfilms in de zalen. Van flitsende actie tot romantische verhalen, superheldenfilms en veel drama. Er was dit jaar voor ieder wat wils.
De beste films van 2021

We moeten eerlijk en realistisch zijn, ook 2021 is geen gemakkelijk jaar geweest voor de filmindustrie, dat is klaar en duidelijk. 

Maar ondanks dit bewogen jaar verschenen er wel een heleboel topfilms in de zalen. Van flitsende actie tot romantische verhalen, superheldenfilms en veel drama. Er was dit jaar voor ieder wat wils.

Bijgevolg willen wij heel graag nog even stilstaan bij de films die dit jaar verschenen. Wij maakten een overzicht van de beste films van 2021. 

En wat was jouw favoriete film dit jaar? Laat het ons weten in de comment section!

The Worst Person in the World - Drama
6
november 2021

The Worst Person in the World

Drama Regie: Joachim TrierJulie wordt bijna dertig, maar kan geen genoegen nemen met haar leven. Wanneer ze dertig wordt, besluit Julie meer uit het leven te halen en zet ze een punt achter haar stabiele relatie met de 45-jarige succesvolle schrijver Aksel. Ze ontmoet de jongere en knappe Eivind, met wie ze zich in een... Verder lezen... Trailers
Un Monde - Drama
13
oktober 2021

Un Monde

Drama Regie: Laura WandelWanneer Nora naar het eerste leerjaar gaat, ziet ze dat haar grote broer Abel op de speelplaats wordt lastiggevallen. Terwijl haar vader wil dat ze spreekt, wil haar broer dat ze zwijgt. Nora hoopt vooral nieuwe vrienden te maken, waardoor ze voor een verscheurende keuze staat. Een meeslepende duik... Verder lezen... Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: