'Friends' themacafé opent de deuren in Manchester - Actueel Cinema

   - 

De fans van de razend populaire sitcom 'Friends' kunnen hun hart ophalen in Manchester. Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van de serie pakt de lokale Primark namelijk uit met een replica van de Central Perk coffee shop. 

Op foto's op sociale media is te zien dat de replica tot in de puntjes op het origineel gelijkt. Zo tekent de iconische oranje zetel present, net als de herkenbare bakstenen muren. Daarnaast kunnen de liefhebbers zich ook te goed doen aan 'Friends' geïnspireerde snacks en dranken.

Een reünie van de iconische cast van de sitcom zit er wellicht niet aan te komen. Jennifer Aniston liet nog uitschijnen "dat alles mogelijk was", maar Lisa Kudrow - die Phoebe speelde - drukte de hoop meteen de kop in. "De show ging over mensen die 20-30 jaar waren. De show gaat helemaal niet over veertigers of vijftigers. Moesten we vandaag de dag nog steeds dezelfde problemen hebben, is dat gewoon triest." (Belga / Belga)

© Instagram

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: