Streamingdienst voor realityreeksen strijkt neer in België - Actueel Cinema

   - 

Belgische fans van 'Keeping Up with the Kardashians' en 'The Real Housewives' kunnen volop aan het bingewatchen gaan. De gespecialiseerde streamingdienst Hayu is nu namelijk ook in ons land beschikbaar. 

Hayu focust vooral op realityreeksten en biedt naar eigen zeggen meer dan 150 titels aan binnen het genre. In die lijst zijn onder meer 'The Millionaire Matchmaker' en 'Jersey Shore' terug te vinden. Een abonnement kost 5,99 euro per maand. In enkele Engelstalige en Scandinavische landen was de streamingdienst al ingeburgerd bij het grote publiek.

"Gezien het feit dat reality zo ontzettend populair is, zijn we verheugd te melden dat we nu wereldwijd nog meer fans van het genre kunnen bedienen", klinkt het marketingpraatje bij NBCUniversal, waarvan Hayu onderdeel uitmaakt. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: