Sin City 2: A Dame to Kill For onthult zijn eerste trailer - Actueel Cinema

   - 

Niets lijkt veranderd te zijn, en nochtans vertrouwt men best niet op wat men ziet. In Sin City : A Dame to Kill For blijft men het zwart/wit, met hier en daar een paar felle kleurvlekken, nog steeds trouw, alsook de angstaanjagende en hypnotische sfeer, maar voor Dwight en Nancy zal alles nu wel anders zijn. De eerste trailer van Robert Rodriguez' en Frank Miller’s film getuigt daar ook van: negen jaar na de eerste film zijn onze helden niet meer helemaal dezelfde, de ene zweert enkel door wraak terwijl de andere tracht te rouwen.

>>> Een officiële, regenachtige site voor Sin City: A Dame to Kill For

In de cast van Sin City: A Dame to Kill For vinden we Josh Brolin terug (die Clive Owen vervangt in de huid van Dwight McCarthy), maar ook Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson en Eva Green. Bij de bijrollen ziet het er ook goed uit: Mickey Rourke, Joseph Gordon-Levitt, Powers Boothe, Dennis Haysberth, Stacy Keach, Christoper Meloni, Jeremy Piven, Ray Liotta, Juno Temple, Julia Garner en Jaime King.

De release was oorspronkelijk voorzien voor oktober 2013, maar Sin City: A Dame to Kill For werd wat uitgesteld en zal op 22 maart 2014 uitkomen in de Verenigde Staten. Ontdek hieronder alvast de trailer:


 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Sin City 2 : A Dame to Kill For

Sin City 2 : A Dame to Kill For

Actie, Thriller  Regie: Frank Miller & Robert Rodriguez Met: Jessica Alba, Mickey Rourke, Joseph Gordon-Levitt,... In het duistere van Sin City heeft Dwight plannen om wraak te nemen op de vrouw die hem verraden heeft, "Ava Lord". Ondertussen probeert Nancy de dood van Hartigan te verwerken.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: