Een officiële, regenachtige site voor Sin City: A Dame To Kill For - Actueel Cinema

   - 

De officiële site van Sin City 2 (Sin City: A Dame to Kill For) is eindelijk online en je kunt er niet omheen: de regen is alomtegenwoordig. Op dit moment zijn er geen grote verrassingen, je krijgt eenvoudigweg de cast van de film te zien (en die is absoluut indrukwekkend) en een kleine synopsis, die nog geen details prijsgeeft. We wachten nu op meer content en, waarom niet, op een kleine teaser.

We vinden de volgende acteurs terug in deze Sin City : A Dame To Kill For: Jessica Alba, Bruce Willis, Josh Brolin (die in de plaats van Clive Owen in de huid kruipt van Dwight McCarthy, het hoofdpersonage van dit tweede deel), Rosario Dawson en Eva Green. Maar ook een mooie waaier bijrollen: Mickey Rourke, Joseph Gordon-Levitt, Power Boothes, Dennis Haysbert, Stacy Keach, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Ray Liotta, Juno Temple, Julia Garner en Jaime King.

De geplande verschijningsdatum van Sin City : A Dame To Kill For was eerst oktober 2013, maar is verschoven. Hij wordt nu in de bioscoop gelanceerd, zoals de affiche vermeldt, op 22 augustus 2014.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Sin City 2 : A Dame to Kill For

Sin City 2 : A Dame to Kill For

Actie, Thriller  Regie: Frank Miller & Robert Rodriguez Met: Jessica Alba, Mickey Rourke, Joseph Gordon-Levitt,... In het duistere van Sin City heeft Dwight plannen om wraak te nemen op de vrouw die hem verraden heeft, "Ava Lord". Ondertussen probeert Nancy de dood van Hartigan te verwerken.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: