De nieuwe, tweede trailer werpt een nieuw licht op de remake van RoboCop - Actueel Cinema

   - 

 

Hoewel we ons hadden voorbereid op een grote flop, slaagt de tweede trailer van de remake van  RoboCop erin om onze nieuwsgierigheid opnieuw te wekken.

Hoewel we ons hadden voorbereid op een grote flop, slaagt de tweede trailer van de remake van RoboCop erin om onze interesse opnieuw te wekken. Er komen meer details over het verhaal aan het licht en we krijgen ook iets meer inzicht in de motieven van Omnicorp, het bedrijf dat de eerste hybride mens/machine gaat ontwerpen.

De cast van deze remake van RoboCop is echt wel cool, met Joel Kinnaman in de hoofdrol en een schare acteurs om hem bij te staan: Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Gary Oldman, Abbie Cornish, Michael Kenneth Williams, Jennifer Ehle, Jay Baruchel en Marianne Jean-Baptiste. De film wordt geregisseerd door Jose Padilha en zal normaalgezien uitkomen in de zalen op 5 februari 2014. Maak uw hoofd leeg, vergeet de oorspronkelijke RoboCop  en bekijk de trailer:

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

RoboCop

RoboCop

Science-Fiction  Regie: José Padilha Met: Joel Kinnaman, Michael Keaton, Abbie Cornish In het jaar 2028 levert het miljardenbedrijf OmniCorp al jarenlang robots aan het Amerikaanse leger. Tot nu toe werden deze robots alleen in het buitenland ingezet maar het bedrijf wil nu ook hun omstreden technologieën in eigen land gebruiken. Wanneer politieagent Alex Murphy (Joel Kinnaman)... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: