Een onverwachte terugkeer voor de slechterik van Avatar 2 en de sequels - Actueel Cinema

   - 

Terwijl James Cameron volop bezig is met de voorbereidingen van Avatar 2 en diens sequels, komen we dankzij Variety magazine te weten dat één van de belangrijke personages uit het eerste deel terug te zien zal zijn. Het gaat hier over colonel Quartich, de grote slechterik uit Avatar. Een toch wat opmerkelijk nieuwtje, gezien hij stierf in het eerste deel. Maar in een wereld waar men zijn bewustzijn kan overplaatsen in een kunstmatig lichaam is niets onmogelijk. Hoe Quaritch zal terugkeren is voor het ogenblik nog niet bekend.

We weten reeds dat we recht zullen hebben op Avatar 2, Avatar 3 en Avatar 4. De productie zal volgend jaar beginnen en de regisseur voorziet nummer twee voor december 2016. Avatar 3 zal uitkomen in december 2018. Meer nog, Cameron heeft verschillende scenaristen aangenomen, waaronder Josh Friedman (War of the Worlds), Rick Jaffa en Amanda Silver (Rise of the Planet of the Apes) en Shane Salerno (Savages).

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: