De scripts van de sequels van Avatar zijn binnenkort af - Actueel Cinema

   - 

Het is bevestigd sinds december 2013, de sequels van Avatar 2, 3 en 4 maken veel vooruitgang. Dit werd nog eens beaamt tijdens een vraag-en-antwoord op Reddit, James Cameron heeft er uitgelegd dat de scenario’s van de drie films binnenkort klaar zijn. De regisseur heeft zelfs het tijdstip kunnen leveren: “We zouden binnen de zes weken met de drie scripts klaar moeten zijn”.

De regisseur maakt van deze gelegenheid ook gebruik om de verwachtingen van het publiek voor deze Avatar 2 aan te halen en de manier waarop dit door kan wegen op de productie van de film: “Er is altijd druk, of het nu gaat om een nieuwe film of over een vervolg, men moet de toeschouwers kunnen vermaken en verleiden (...) Ik heb die druk gedurende mijn hele carrière gevoeld, dus daar is niets nieuws aan”.

Avatar 2 zou moeten uitkomen in 2016 terwijl de twee daaropvolgende luiken geprogrammeerd zijn voor 2017 en 2018. Sam Worthington en Zoe Saldana zouden opnieuw de personages uit de eerste film kunnen vertolken, zelfs als Jake Sully niet de held zal zijn van de volgende film.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: