Roland Emmerich kondigt aan dat de opnames voor Independence Day voor binnenkort zijn - Actueel Cinema

   - 
Roland Emmerich heeft aan Empire aangekondigd dat de opnames voor Independence Day voor binnekort zouden zijn. De regisseur vezekert dat hij “het script snel zal hebben, binnen een maand of twee kan alles dan opgezet worden, kunnen we de film officieel aankondigen en beginnen met de productie”.

Roland Emmerich heeft aan Empire aangekondigd dat de opnames voor Independence Day voor binnekort zouden zijn. De regisseur vezekert dat hij “het script snel zal hebben, binnen een maand of twee kan alles dan opgezet worden, kunnen we de film officieel aankondigen en beginnen met de productie”. Goed nieuws dus voor de fans van de franchise. En Emmerich verduidelijkt ook dat als Independence 3 niet meer op het programma staat voor het ogenblik (in principe moesten de twee films samen opgenomen worden), dan is dat “omdat het publiek moet beslissen of ze een vervolg willen zien, anders is dat nogal arrogant. Maar ik heb er vertrouwen in, zeker met een goed script...”

Daarenboven zegt hij dat in Independence Day 2 “de mensen alles heropgebouwd hebben” wat door de aliens verwoest was, “en daarna zijn ze het vergeten. Misschien omdat de aliens nooit meer gaan terugkomen...” De aliens zullen we ditmaal ook meer in detail kunnen “bewonderen” en de regisseur verzekert ook dat het informaticavirus weer niet zal werken.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: