Jim Carrey weigert promotie te maken voor "te gewelddadige" film "Kick-Ass 2" - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Jim Carrey zal geen promotie maken voor zijn nieuwste film, "Kick-Ass 2". De 51-jarige acteur vindt de film te gewelddadig, zo heeft hij via de microblogsite Twitter laten weten. "Ik heb 'Kick-Ass' een maand voor (de schietpartij in) Sandy Hook gemaakt en nu kan ik, in eer en geweten, dit niveau van geweld niet tolereren", tweette Carey.

Bij de schietpartij op een school in Newtown (Connecticut) kwamen in december 26 mensen om het leven, onder wie 20 kinderen. In de film vertolkt Carrey de rol van kolonel Stars and Stripes, een voormalige slechterik die de leider wordt van een groep onrechtbestrijders. "Jil is een gepassioneerd verdediger van wapenbeperking en ik respecteer zijn politieke ideeën en zijn mening", reageert de producer van de film, Mark Millar. "Maar deze plotse aankondiging brengt me in de war, aangezien alles wat gedraaid is anderhalf jaar geleden al in het scenario stond. Het is waar dat het aantal doden in de film erg hoog is, maar een prent die 'Kick-Ass 2' heet, moet zijn titel waarmaken." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Kick-Ass 2

Kick-Ass 2

Actie  Regie: Jeff Wadlow Met: Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse,... Nu Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) wereldberoemd is geworden met zijn idiote maar moedige superheldenacties, ontstaat er een spontane groep van nieuwe self-made superhelden met maskers, die allemaal de wereld willen redden... Deze nieuwe groep, 'Justice Forever', staat onder leiding van de badass... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: