Charlie Sheen wilde Spider-Man spelen - Actueel Cinema

 
Charlie Sheen wilde eind jaren tachtig dolgraag de rol van Spider-Man spelen. Dat zei de acteur in de podcast Mohr Stories van de Amerikaanse acteur en stand-upcomedian Jay Mohr. Studio Orion zag echter geen brood in een stripverfilming en besloot het aanbod af te slaan. "Ik zei luister, over een paar jaar ben ik te oud om Peter Parker te spelen", vertelt de inmiddels 46-jarige Sheen. De acteur had wel enig gewicht bij Orion. Hij had immers een aantal succesvolle films bij de studio gemaakt, waaronder Platoon, No Man's Land en Eight Men Out. "Maar zij zagen geen toekomst in cartoons of comic books, dus besloten ze te wachten." Sheen is überhaupt niet te spreken over het filmbeleid bij Orion. "Ze begrepen er geen reet van." Een paar jaar later zou de studio failliet gaan. Een jaar later zou Tim Burton zijn film Batman maken, nog altijd een van de succesvolste stripverfilmingen ooit. Een ander saillant detail is dat Sheens vader, Martin Sheen, onlangs te zien was als Peter Parkers peetvader Uncle Ben in The Amazing Spider-Man.

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Vanavond op TV: Takers - Actueel

Vanavond op TV: Takers

Kijk vanavond, nu donderdag 1 oktober, om 20u40 op VTM3 naar "Takers"!
'Big Bang Theory'-acteur Jim Parsons besmet met coronavirus - Actueel

'Big Bang Theory'-acteur Jim Parsons besmet met coronavirus

De Amerikaanse acteur Jim Parsons, bekend van de sitcom "The Big Bang Theory", en zijn man Todd Spiewak zijn besmet geweest met het coronavirus. Dat heeft het echtpaar aangekondigd in de "Tonight Show" van Jimmy Fallon.
Jennifer Aniston dacht aan stoppen met acteren - Actueel

Jennifer Aniston dacht aan stoppen met acteren

Jennifer Aniston is één van de grote namen in Hollywood. De 51-jarige Amerikaanse actrice maakte bekend dat ze dacht aan de stopzetting van haar acteercarrière.
Babyteeth, de Grand Prix van het BRIFF speelt vanaf nu woensdag in de zalen - Actueel

Babyteeth, de Grand Prix van het BRIFF speelt vanaf nu woensdag in de zalen

Cinenews presenteert "Babyteeth", een portret van een rebels tienermeisje. Met een perfect evenwicht tussen humor en diepe emotie, raakte de film het hart van de jury van het recente BRIFF (Brussels International Film Festival). Babyteeth won er de Grand Prix!
Vanavond op TV: The Guest - Actueel

Vanavond op TV: The Guest

Kijk vanavond, nu dinsdag 29 september, om 20u40 op VTM4 naar "The Guest"!
De 20 beste komedieseries allertijden - Actueel

De 20 beste komedieseries allertijden

Wij maakten een overzicht van de allerbeste komedieseries allertijden die zonder twijfel een lach op je gezicht zullen toveren.