Kristen Stewart neemt plaats in van Angelina Jolie in 'Wanted 2' - Actueel Cinema

 
De geruchten doen de ronde dat Kristen Stewart de plaats zal innemen van Angelina Jolie in de film 'Wanted 2'. Regisseur Timur Bekmambetov had van begin af aan twee films gepland, maar onlangs gaf Jolie er de brui aan, waardoor de productie van de tweede film in gevaar kwam. Gelukkig heeft de regisseur nog een troef achter de hand. De 35-jarige Jolie distantieerde zich onlangs van het project voor nog onbekende redenen. Dit leidde tot onzekerheden over de toekomst van het vervolg. Toch wilden de makers haar op de één of andere manier laten terugkomen. "Het is moeilijk om haar te laten terugkomen ... Toch moet er een reden zijn voor haar personage om terug te keren en ik denk dat we die reden gevonden hebben", aldus regisseur Timur Bekmambetov. Bekmambetov speelt nu met het idee om Kirsten een nieuwe, jonge huurmoordenaar te laten vertolken in de tweede film. Zo zou ze de plaats van Jolie kunnen innemen en de tegenspeler worden van James McAvoy. De Twilight-ster zou al contact gehad hebben met Bekmambetov, maar ze heeft nog geen officieel aanbod gekregen. De betrokkenheid van Stewart in de film is nog steeds twijfelachtig omdat ze in oktober begint met de opnames van de vierde Twilight film, 'Breaking Dawn'. De opnames van 'Wanted 2' zouden in augustus beginnen, waardoor ze een vrij kleine marge heeft.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One' - Actueel
Actueel

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One'

Dune: Part Two verovert al enkele weken wereldwijd de cinemazalen. De nieuwste creatie van Denis Villeneuve is een pure streling voor het oog én oor door de prachtige weidse woenstijnshots en de toepasselijke, verrijkende soundtrack gecomponeerd door Hans Zimmer. Verder lezen...
Wanted

Wanted

Actie  Regie: Timur Bekmambetov Met: Angelina Jolie, James McAvoy, Morgan Freeman,... Een jonge man (McAvoy) ontdekt dat zijn vader een beruchte huurmoordenaar was. Wanneer zijn vader vermoord blijkt te zijn, wordt hij de organisatie 'The Fraternity' aangesproken en krijgt hij de kans om in de voetsporen van zijn vader te treden... tenminste, dat wordt hem voorgehouden.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: