Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel Cinema

   - 
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen.

Tarantino wilde Brad Pitt de hoofdrol geven in de film, die hun derde samenwerking zou zijn geweest na "Inglourious Basterds" en "Once Upon a Time in Hollywood". Er waren geruchten over de deelname van veel acteurs uit zijn vorige films en Sony had het groene licht gegeven.

Het gerucht gaat dat Tarantino zijn script heeft herschreven, waardoor de start van de productie is vertraagd. Maar dit is zijn 10e en laatste film, en Tarantino heeft simpelweg besloten datThe Movie Critic die film niet wordt.

Bronnen dicht bij de regisseur hebben gezegd dat hij van gedachten is veranderd en teruggaat naar de tekentafel om uit te werken wat de uiteindelijke film zal worden.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: