Wat was Josephine's beroemde seksuele techniek die Napoleon gek maakte? - Actueel Cinema

   - 
Wat was Josephine's beroemde seksuele techniek die Napoleon gek maakte?

Napoleon was naïef en onervaren met het andere geslacht en zou zijn maagdelijkheid hebben verloren in een Parijs bordeel, hoewel hij er vier keer overheen moest. Toen hij Joséphine ontmoette, zes jaar ouder dan hij, introduceerde zij hem in een wereld van sensuele genoegens.

De eerste keer dat ze de liefde bedreven, in 1795, schreef hij haar een briefje dat dateerde van "zeven uur 's ochtends" en onthulde: "Ik werd wakker vol van jou. De herinnering aan de bedwelmende avond van gisteren heeft mijn zintuigen geen rust gelaten. Lieve en onvergelijkbare Joséphine... Uit je lippen en je hart haal ik een vlam die me brandt. Over drie uur zie ik je weer. In de tussentijd, mio dolce amore, duizenden kussen, maar kus mij niet, want jouw kussen zetten mijn ziel in vuur en vlam".

Marie-Josephe-Rose de Tascher de La Pagerie, beter bekend als Josephine, en Napoleon Bonaparte begonnen een explosieve relatie. Hun slaapkameravonturen brachten Frankrijk in vervoering en boeien historici vandaag de dag nog steeds.

Fans van Ridley Scotts kaskraker over het zwoele privéleven van de keizer (Joaquin Phoenix) willen meer weten. 
Het verhaal gaat dat Josephine wist hoe ze haar man volledig aan de haak kon slaan door een zeer specifieke seksuele gunst voor hem te verrichten. Gefascineerd door haar vaardigheid en het resulterende genot, verlangde de militaire commandant naar zijn vrouw.

Maar wat was deze beroemde methode? Het mysterie is eindelijk opgelost! Historici hebben ontdekt dat de jonge vrouw de zigzagtechniek gebruikte. Om erachter te komen wat het was, vroegen ze advies aan een expert, seksuologe Tracey Cox. Ze legt uit: "Ze deed het waarschijnlijk door hem orale seks te geven, waarbij ze haar tong in een zigzagpatroon over de eikel liet gaan, het meest gevoelige deel van de penis, waardoor ze het frenulum kon bereiken, het meest gevoelige deel van de eikel."

Napoleon nu in de bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
Napoleon

Napoleon

Historische film  Regie: Ridley Scott Met: Joaquin Phoenix; Vanessa Kirby Napoleon is een epische actiefilm die de opkomst en ondergang volgt van de Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscar®-winnaar Joaquin Phoenix. Tegen een adembenemende achtergrond, georkestreerd door de legendarische regisseur Ridley Scott, traceert de film Bonaparte's meedogenloze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: