Napoleon : Twee exclusieve featurettes onthullen Ridley Scott's nieuwe meesterwerk! - Actueel Cinema

   - 
Napoleon : Twee exclusieve featurettes onthullen Ridley Scott's nieuwe meesterwerk!

De film NAPOLEON wordt onthuld in twee adembenemende featurettes.
 De eerste video, met commentaar van Ridley Scott zelf, geeft inzicht in de omvang van de opnames en het genie van de regisseur. De tweede featurette geeft weer waarom Joaquin Phoenix DE perfecte keuze is om de rol van Napoleon te vertolken.

Synopsis :

Napoleon is een epische actiefilm die de opkomst en ondergang volgt van de Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscar®-winnaar Joaquin Phoenix.

Tegen een adembenemende achtergrond, georkestreerd door de legendarische regisseur Ridley Scott, traceert de film Bonaparte's meedogenloze opkomst naar de macht door het prisma van zijn verslavende en wispelturige relatie met zijn enige ware liefde, Josephine. Het toont zijn visionaire militaire en politieke tactieken in enkele van de meest dynamische gevechtsscènes ooit gefilmd.

Napoleon op 22/11 in de bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
Napoleon

Napoleon

Historische film  Regie: Ridley Scott Met: Joaquin Phoenix; Vanessa Kirby Napoleon is een epische actiefilm die de opkomst en ondergang volgt van de Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscar®-winnaar Joaquin Phoenix. Tegen een adembenemende achtergrond, georkestreerd door de legendarische regisseur Ridley Scott, traceert de film Bonaparte's meedogenloze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: