Passages: een ultra-sensuele liefdesdriehoek gedreven door een trio topacteurs - Actueel Cinema

   - 
Passages: een ultra-sensuele liefdesdriehoek gedreven door een trio topacteurs

Voor zijn achtste speelfilm ensceneert de Amerikaanse regisseur Ira Sachs (Little Men, Love is Strange, Frankie, etc.) een sensuele, moderne liefdesdriehoek met Franz Rogowski, Adèle Exarchopoulos en de Britse Ben Wishaw in de hoofdrollen. Het speelt zich allemaal af in Parijs, dat prachtig gefilmd is, vooral wanneer Tomas op zijn fiets door de straten fietst.

Waar de film ook naartoe is gereisd, hij heeft een warm onthaal gekregen, eerst op Sundance, erna op de Berlinale en onlangs op het Brussels International Film Festival.

Het verhaal

Na het afronden van zijn laatste project stort filmmaker Tomas zich hals over kop in een verhitte affaire met de jonge onderwijzeres Agathe. Voor Tomas is het samenzijn met een vrouw een nieuwe, opwindende ervaring die hij graag wil onderzoeken, ook al is hij getrouwd met Martin. Maar wanneer Martin ook een nieuwe relatie begint, richt de wispelturige Tomas zijn aandacht weer op zijn man.

Een cast waarvan de chemie zo voelbaar is dat het grenst aan perfectie 

In Passages brengt Ira Sachs drie sterren van de onafhankelijke en commerciële cinema samen: Franz Rogowski speelt het personage van Tomas, een trotse en giftige regisseur, op meesterlijke wijze; Adèle Exarchopoulos schittert als Agathe, en vormt een koppel met Martin, die liefdevol gespeeld door Ben Whishaw.

Afgezien van de personages, die zo treffend worden gespeeld, is dit ongetwijfeld een van de meest sexy films van de zomer.

Vanaf 16 augustus in de bioscoop. Klik hier voor de voorstellingen in een bioscoop bij jou in de buurt.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Blue & Co: wat als je fantastievriendje echt was? - Actueel
Actueel

Blue & Co: wat als je fantastievriendje echt was?

Deze week gooit Ryan Reynolds het over een andere boeg en schiet onze meest intieme jeugdhelden te hulp: onze fantastievriendjes! Je weet wel, die vreemde personages uit onze verbeelding. Soms vertrouwelingen, vaak metgezellen op bijzondere avonturen, we hebben allemaal wel zo'n speciale vriend... Verder lezen...
Ryan Gosling zegt donkere rollen vaarwel omwille van zijn gezin - Actueel
Actueel

Ryan Gosling zegt donkere rollen vaarwel omwille van zijn gezin

Het lijkt erop dat we Ryan Gosling niet snel in duistere rollen zullen zien. Gesterkt door het succes van Barbie en de promotie van zijn nieuwe actiekomedie The Fall Guy, heeft Ryan Gosling in een nieuw interview gezegd dat hij van plan is om plezier te blijven maken en tegelijkertijd rollen die te... Verder lezen...
Passages

Passages

Drama, Romantisch  Regie: Ira Sachs Met: Franz Rogowski, Ben Wishaw, Adèle Exarchopoulos,... Wanneer de altijd nieuwsgierige filmmaker Tomas de jonge lerares Agathe ontmoet, stort hij zich halsoverkop in een gepassioneerde affaire. Ondanks zijn huwelijk met Martin is het samenzijn met een vrouw voor Tomas een nieuwe, opwindende ervaring die hij graag wil onderzoeken. Als Tomas' begeerte... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: