Kinepolis organiseert een magische 24 uur durende Harry Potter-marathon - Actueel Cinema

   - 

Op zaterdag 29 april en zondag 30 april is het groot feest voor alle Potterheads want Kinepolis organiseert een 24 uur durende Harry Potter-marathon! Fans van Harry Potter zullen op één dag ondergedompeld worden in de acht magische films, met uiteraard de nodige pauzes tussendoor.

Nadat Kinepolis eind vorig jaar een poll lanceerden met de vraag welke filmmarathons trouwe bioscoopgangers zouden kunnen bekoren, stak Harry Potter er met kop en schouders bovenuit! "En aangezien de mening van Dreuzels Kinepolis nauw aan het hart ligt, toveren ze samen met Warner een heuse Harry Potter Film Marathon uit hun hoed! "

En Kinepolis heeft écht aan alles want ze voorzien tijdens deze marathon voldoende breaks met snacks & drinks. En als aandenken krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis.

TIMING
10u: ontvangst
10u30: Harry Potter and the Philosopher's Stone
pauze
13u45: Harry Potter and the Chamber of Secrets
pauze
16u50: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
pauze
20u20: Harry Potter and the Goblet of Fire
pauze
23u20: Harry Potter and the Order of the Phoenix
pauze
02u00: Harry Potter and the Half-Blood Prince
pauze
04u50: Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1
pauze
07u55: Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
10u10: einde

Tickets zijn vanaf nu te koop op de website van Kinepolis. Je kan deelnemen aan de volledige marathon voor 59,99 euro per persoon. Met een Kinepolis Student Card betaal je 52 euro en als lid van de Kinepolis Movie Club 56,65 euro. Voor die prijs kan je dus de acht volledige films van Harry Potter kijken.

bron: Kinepolis

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: