Ontdek films bij je thuis met de Zita TV-gids! Stem nu vrijdagavond af op CANVAS voor 'Cleo' - Actueel Cinema

   - 
Ontdek films bij je thuis met de Zita TV-gids! Stem nu vrijdagavond af op CANVAS voor 'Cleo'

Heb je zin om vrijdagavond thuis te blijven en een filmavond in te plannen? Dat kan, want Zita TV-gids publiceert dat nu vrijdag om 21u30 'Cleo'  speelt op CANVAS.

Cleo (17) overleeft een verkeersongeval waarin haar ouders om het leven komen. Haar liefhebbende oma probeert Cleo en haar broertje een warm nest te bieden, maar moet het ontgelden met een rebelse tiener, die troost zoekt in de 12-jaar oudere, mysterieuze Leos.

Ontdek hier de volledige Zita tv-gids!

 

 Meningen

 Ook te zien op "Zita" en "Zita TV-gids"...

 Al het nieuws cinema

Welkom op Docville 2023 ! - Actueel
Actueel

Welkom op Docville 2023 !

De 19de editie van DOCVILLE gaat vandaag van start in 30CC/Schouwburg met Iraq's Invisible Beauty van Sahim Omar Kalifa en Jurgen Buedts! Verder lezen...
Pedro Almodovar neemt revanche op Brokeback Mountain - Actueel
Actueel

Pedro Almodovar neemt revanche op Brokeback Mountain

Het gerucht gaat dat de nieuwe kortfilm van Pedro Almodovar het beroemde filmfestival van Cannes zal openen. De Spaanse regisseur is begonnen aan een queer western met Ethan Hawk en Pedro Pascal in de hoofdrollen. "Strange Way of Life", geïnspireerd op de titel van het liedje van Amalia Rodrigues,... Verder lezen...
Cleo

Cleo

Drama  Regie: Eva Cools Met: Anna Franziska Jäger, Yolande Moreau,... Cleo (17) overleeft een verkeersongeval waarin haar ouders om het leven komen. Haar liefhebbende oma probeert Cleo en haar broertje een warm nest te bieden, maar moet het ontgelden met een rebelse tiener, die troost zoekt in de 12-jaar oudere, mysterieuze Leos.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: