Ontdek films bij je thuis met de Zita TV-gids! Stem nu vrijdagavond af op CANVAS voor 'Cleo' - Actueel Cinema

   - 

Heb je zin om vrijdagavond thuis te blijven en een filmavond in te plannen? Dat kan, want Zita TV-gids publiceert dat nu vrijdag om 21u30 'Cleo'  speelt op CANVAS.

Cleo (17) overleeft een verkeersongeval waarin haar ouders om het leven komen. Haar liefhebbende oma probeert Cleo en haar broertje een warm nest te bieden, maar moet het ontgelden met een rebelse tiener, die troost zoekt in de 12-jaar oudere, mysterieuze Leos.

Ontdek hier de volledige Zita tv-gids!

 

 Meningen

 Ook te zien op "Zita" en "Zita TV-gids"...

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Cleo

Cleo

Drama  Regie: Eva Cools Met: Anna Franziska Jäger, Yolande Moreau,... Cleo (17) overleeft een verkeersongeval waarin haar ouders om het leven komen. Haar liefhebbende oma probeert Cleo en haar broertje een warm nest te bieden, maar moet het ontgelden met een rebelse tiener, die troost zoekt in de 12-jaar oudere, mysterieuze Leos.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: