Ticket To Paradise: Julia Roberts en George Clooney vormen een hilarisch duo - Actueel Cinema

   - 

Deze nieuwe romantische komedie geregisseerd door Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again, Now is Good) zal je zeker weten te bekoren. Een feel good-film die ons meeneemt naar het eiland Bali. Je kan de film vanaf 28 september in de bioscoop gaan kijken. 

In deze nieuwe romantische komedie spelen twee Oscarwinnende sterren ex-echtgenoten van elkaar op hun reis naar Bali. Ze reizen om de bruiloft van hun dochter bij te wonen, die zeer snel en op het eerste gezicht verliefd is geworden op haar aanstaande. Na de scheiding koesteren ze nog steeds ernstige wrok, maar ze slagen erin zich te verenigen met een gemeenschappelijk doel: voorkomen dat hun dochter trouwt vanwege liefde op het eerste gezicht. Een fout die ze zelf gemaakt zouden hebben toen ze elkaar ontmoetten. 

Het duo wordt vergezeld door Lucas Bravo (Emily In Paris), Kaitlyn Dever (Dopesick), Billie Lourd (American Horror Story) en Maxime Bouttier. 

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ticket To Paradise

Ticket To Paradise

Komedie, Romantisch  Regie: Ol Parker Met: George Clooney & Julia Roberts Oscar-winnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: