De heerlijke komedie Competencia Oficial, die Antonio Banderas en Penelope Cruz herenigt, brengt een zalige ironische kijk op het filmvak - Actueel Cinema

   - 
De heerlijke komedie Competencia Oficial, die Antonio Banderas en Penelope Cruz herenigt, brengt een zalige ironische kijk op het filmvak

Wist je dat Antonio Banderas en Penélope Cruz afgezien van een paar korte ontmoetingen in twee topfilms van Pedro Almodóvar (LOS AMANTES PASAJEROS en DOLAR Y GLORIA), nog nooit samen op een filmset hadden gestaan?! Ja, je leest het goed, ze deelden nog nooit eerder een hoofdrol in dezelfde film. Gek hé?!

Wel… Tot nu! Eindelijk kan je ze samen bewonderen in de komedie Competencia Oficial. Samen met de Argentijnse Oscar Martinez die al schitterde in CIUDADANO ILLUSTRE en in het onvergetelijke, compleet geschifte RELATOS SALVAJES / WILD TALES tillen ze Competencia Oficial naar the next level.

Een miljardair zakenman besluit een film te maken om een stempel op de geschiedenis te drukken. Hij huurt de besten in: de beroemde filmmaakster Lola Cuevas, de Hollywood-ster Félix Rivero en de radicale theateracteur Iván Torres. Maar als hun talent groot is... is hun ego nog groter!

De film brengt met verschillende prachtige decors een hommage aan het Barcelona-paviljoen van Ludwig Mies van der Rohe. Ook was deze komedie de revelatie van het Filmfestival van Venetië van vorig jaar. Kortom, Competencia Oficial mag je deze zomer niet missen.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dwayne Johnson begraaft de strijdbijl met Vin Diesel - Actueel
Actueel

Dwayne Johnson begraaft de strijdbijl met Vin Diesel

Na een aantal samenwerkingen in de Fast & Furious saga ontstond er een vete tussen de twee sterren, Dwayne Johnson en Vin Diesel. Er was sprake van rivaliteit, kritiek en spot via sociale media. Maar deze vete is nu officieel verleden tijd. Dwayne Johnson deed een officiële aankondiging op Twitter. Verder lezen...
Competencia oficial

Competencia oficial

Komedie  Regie: Mariano Cohn & Gastón Duprat Met: Penelope Cruz & Antonio Banderas Een miljardair zakenman besluit een film te maken om een stempel op de geschiedenis te drukken. Hij huurt de besten in: de beroemde filmmaker Lola Cuevas, de Hollywood-ster Félix Rivero en de radicale theateracteur Iván Torres. Maar als hun talent groot is... is hun ego nog groter!

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: