Campari: officiële partner van het Filmfestival van Cannes 2022 - Actueel Cinema

   - 

Aangeboden door CAMPARI

Voor het eerst is Campari officiële partner van het wereldberoemde Filmfestival van Cannes, waarvan de 75ste editie dit jaar wordt gehouden van 17 tot 28 mei. Campari steunt meer dan ooit de filmwereld en moedigt traditioneel unieke ervaringen, creatieve vernieuwing en mooie verhalen aan.

Sinds het begin van zijn bestaan heeft Campari altijd de creatieve wereld gesteund in zijn ambitie om verder te gaan dan de norm en innovatie na te streven. Sinds 1920 wordt het merk dan ook geassocieerd met de wereld van de cinema, en werkt het samen met prestigieuze kunstenaars van de zevende kunst. In 1984 maakte ook de grote Italiaanse filmregisseur Federico Fellini zijn debuut in de wereld van de televisiereclame, met een spot voor het wereldberoemde merk. Sinds 2017 hebben de Campari Red Diaries internationaal gerenommeerde regisseurs en acteurs/actrices de kans gegeven om intrigerende verhalen te vertellen. Aan deze vernieuwende reeks kortfilms werkten onder meer al grote regisseurs als Paolo Sorrentino, Clive Owen, Zoe Saldana en Ana De Armas mee, naast tal van anderen.

Campari op de Croisette: passionele verhalen en vernieuwende ervaringen

Tijdens het festival installeert Campari zijn iconische Campari Lounge in het prestigieuze Palais des Festivals, het centrale punt van Cannes, waar een reeks unieke evenementen en verrassende ervaringen zullen plaatsvinden. De Campari Lounge zal ook de ideale plaats zijn voor het ontdekken van het bekende aperitief, dat deel uitmaakt van enkele van 's werelds meest gerenommeerde cocktails, zoals de klassieke Negroni of de meer hedendaagse Campari Spritz. Voor Campari is elke cocktail een tijdloze creatie die een uniek verhaal vertelt en oneindig veel mogelijkheden biedt. Net zoals de filmwereld.

Camparino in Galleria: van Milaan tot Cannes

Camparino in Galleria is de legendarische bar die in 1905 werd geopend door Davide Campari in de beroemde galerij Vittorio Emanuele II in Milaan. Het etablissement is sindsdien volledig gerenoveerd en werd in het najaar van 2019 heropend met een nieuwe identiteit, evenals een volledig vernieuwd food & cocktails-menu. Voor liefhebbers van mixologie en gastronomische topervaringen is deze plek een absolute must. Zozeer zelfs dat Camparino in Galleria eerder dit jaar door echte kenners werd uitgeroepen tot de 27ste beste bar ter wereld, op een lijst van 50 etablissementen. Het is deze sfeer en beleving die Campari tijdens het festival naar Cannes wil brengen.

Tijdens de tien dagen van het festival zal Campari ook een reeks exclusieve en onverwachte evenementen organiseren. Deze zullen tijdens het festival in de media en op sociale netwerken worden bekendgemaakt. De verbondenheid van Campari met de wereld van de film is sinds lang een traditie. Campari en Cannes is een gepassioneerd verhaal dat pas begint.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: