Filmattributen Harry Potter onder de hamer voor goed doel - Actueel Cinema

   - 

Zowel de bril als de toverstaf die Daniel Radcliffe in het zevende en achtste deel van de Harry Potter-films gebruikte, zullen later deze maand onder de hamer gaan tijdens een veiling in Los Angeles. De opbrengsten gaan naar het goede doel. 

De waarde van de filmattributen wordt geschat tussen de 30.000 en 50.000 dollar. De spullen worden geleverd met een uniek certificaat van filmstudio Warner Bros. dat de authenticiteit moet bewijzen. Wie minder diep in de buidel wil tasten kan tijdens de online veiling bieden op de brief die Harry Potter ontving van Zweinstein waarin staat dat hij les mag volgen op de prestigieuze tovenaarsschool.

De opbrengst van de veiling zal integraal worden gedoneerd aan de liefdadigheidsorganisatie van J.K. Rowling, Lumos. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Harry Potter and the Sorcerer's Stone

Harry Potter and the Sorcerer's Stone

  Regie: Chris Columbus Met: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson,... De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt. Op een dag krijgt hij te horen dat zijn ouders tovenaars waren, en dat hij uitgenodigd is om te gaan studeren aan de Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Verfilming van het... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: