Première van nieuwe K3-film op Kinepolis Drive-in De Panne uitverkocht - Actueel Cinema

    
Actueel
Première van nieuwe K3-film op Kinepolis Drive-in De Panne uitverkocht

De première van de nieuwe K3-film op de Kinepolis Drive-in op de parking van Plopsaland De Panne is volledig uitverkocht. Dat meldt Kinepolis. De première gaat op paasmaandag door in aanwezigheid van de K3-meisjes Hanne, Klaasje en Marthe. Omwille van de grote vraag plande Kinepolis intussen extra vertoningen in, in aanwezigheid van de cast. 

Sinds gisteren organiseert Kinepolis op de parking van Plopsaland De Panne een drive-in cinema. Gisteren werd als eerste film 'Bad Boys For Life' gedraaid. Toeschouwers kunnen coronaproof de films volgen vanuit hun wagen. Eten en drinken bestellen kan contactloos via de app. Volgens Kinepolis is er al veel interesse in de drive-in vertoningen. Zo is de première van de nieuwste K3-film met vastbezoek al volledig uitverkocht. Daarom organiseert Kinepolis op 18 april nog drie extra voorstellingen in aanwezigheid van de K3-meisjes.

Verder zijn ook de filmmarathons van Harry Potter en de After-films populair. Ook voor het paasweekend zijn al heel wat tickets verkocht. Afgezien van de K3-première, zijn er voor alle andere voorstellingen nog tickets beschikbaar. Tot nu toe zijn in totaal al zo'n 4.000 tickets verkocht. Per wagen moet één ticket worden gekocht, ongeacht het aantal inzittenden. Tot 18 april worden nog films uitgezonden op de Kinepolis Drive-in. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Tom Cruise laat zich uit over woede-uitbarsting op set - Actueel

Tom Cruise laat zich uit over woede-uitbarsting op set

De Amerikaanse acteur Tom Cruise heeft meer uitleg gegeven over de woede-uitbarsting die hij had tijdens de opnames van de Mission Impossible 7-film. Enkele crewleden hadden volgens Cruise de geldende coronamaatregelen aan hun laars gelapt. Verder lezen...
Word programmator van de bioscoop van de toekomst - Actueel

Word programmator van de bioscoop van de toekomst

Kinograph is een unieke bioscoop. Het is de eerste coöperatieve bioscoop in België en is gevestigd in de voormalige kazerne van Elsene, op de SeeU-site. De locatie geeft toeschouwers de mogelijkheid om betrokken te raken. Men kan er film op een andere manier beleven: Je krijgt er de kans om te... Verder lezen...