Orlando Bloom aan jongere zelf: "Relativeer beroemdheid en geniet van het leven" - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Orlando Bloom zou aan zijn jongere zelf het advies geven om zijn beroemdheid te relativeren. Dat zegt hij aan het Britse magazine Big Issue. "Geniet van het leven en weet dat berichten in roddelbladen snel oud nieuws zijn", aldus Bloom aan zijn jongere zelf. 

De vierenveertigjarige acteur onthulde in het interview ook dat hij aan het begin van zijn carrière heel wat moeite had met de vele media-aandacht. "Ik verstopte mezelf omdat ik wou leven zonder constant in de schijnwerpers te lopen." Die fout zou Bloom nu niet meer opnieuw maken. "Ik zou aan mijn jongere zelf het advies geven om van het leven te proberen genieten ondanks alle aandacht. De krantenartikels in roddelbladen gaan toch niet lang mee", aldus Bloom.

Orlando Blooms carrière scheerde hoge toppen nadat hij de rol van de elf Legolas vertolkte in de Lord Of The Rings-trilogie van regisseur Peter Jackson. Nadien was de acteur ook te zien in The Pirates of The Caribbean-films en nog vele andere Hollywood-kaskrakers. (Belga / Belga)

© Shutterstock

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: